هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در پلاگین ادیتور پیشرفته(فایرفکس نمی خواند اما کروم می خواند)
(۱۳۹۸/۵/۲۶، ۰۱:۰۶:۰۵ صبح)nedaariania نوشته است: سلام
وقت بخیر

من اخیراً متوجه مشکلی شدم. اینکه وقتی با نام کاربری ادمین وارد فروم میشم ادیتور پیشرفته رو بصورت پیش فرض می بینم و عکس هایی که آپلود شدن رو هم بصورت لینک خالی می بینم اما این مشکل وقتی با اسم کاربری خودم وارد میشم وجود نداره. سایر کاربرها هم مشکلی ندارن. و بصورت مهمان هم طبیعتاً عکس ها به خوبی دیده میشن. فقط ادمین این مشکل رو داره Undecided

راستی من از ادیتور MHeditor استفاده می کنم.

میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید. متشکرم
انجمن ۱.۶ پشتیبانی نمیشه .
موضوع جدید ایجاد کنید .

به بخش ویرایش تنظیمات بروید و از آنجا حالت ادیتور را پیشرفته انتخاب کنید و سایر تنظیمات
نصب مای بی بی - نصب قالب - ترجمه پلاگین - ترجمه قالب و پوسته - نصب انواع اسکریپت - پشتیبانی سایت شما -
نصب آپلودسنتر اختصاصی - شخصی سازی انجمن شما
پاسخ
 سپاس شده توسطnedaariania (۱۳۹۸/۵/۲۶، ۱۰:۱۰:۳۵ صبح) ، Pars (۱۳۹۸/۵/۲۶، ۱۵:۵۷:۰۳ عصر) ، Mohammad-Za (۱۳۹۸/۵/۲۶، ۱۸:۲۲:۳۵ عصر) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۵:۱۸ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۷:۰۵ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۹:۳۱ عصر)

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل پلاگین ادیتور پیشرفته KNOWIT 25 11,950 ۱۳۹۱/۶/۲۴، ۱۸:۲۰:۱۶ عصر
آخرین ارسال: KNOWIT
  عدم نمایش پلاگین ادیتور پیشرفته monfared 13 9,036 ۱۳۹۱/۵/۳۱، ۰۸:۳۷:۲۶ صبح
آخرین ارسال: adnan
  نیامدن تصویر آیکون های ادیتور در گوگل کروم abdollatif 1 2,490 ۱۳۹۱/۵/۳۰، ۰۷:۵۶:۱۰ صبح
آخرین ارسال: abdollatif
  مشکل عجیب در پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor neutron 7 4,988 ۱۳۹۱/۵/۱۲، ۱۲:۵۸:۲۹ عصر
آخرین ارسال: Doodoo
  مشکل بزرگ در پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor saeed h.p.r 17 8,641 ۱۳۹۱/۱/۱۴، ۱۳:۲۲:۳۰ عصر
  مشکل پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor ahanin 35 16,828 ۱۳۹۱/۱/۱۲، ۱۴:۱۴:۱۲ عصر
  مشکل با پلاگین ادیتور پیشرفته به شدت به کمک نیاز دارم . darya1012 7 5,994 ۱۳۹۰/۶/۶، ۱۳:۵۱:۵۱ عصر
آخرین ارسال: darya1012
  مشکل پلاگین ادیتور پیشرفته (مهم) umzst 1 2,475 ۱۳۹۰/۱/۹، ۰۴:۳۶:۰۵ صبح
آخرین ارسال: umzst

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان