موضوعها: 16
اعتبار:
0
۱۳۹۲/۱۰/۳، ۱۲:۰۴:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۲/۱۰/۳، ۱۲:۲۵:۱۰ عصر، توسط amirpcp30.)
سلام دوستان
من داشتم اسپم ها رو از داخل سايتم پاك ميكردم نميدونم چي شده تاپيكهاي همون موضوع هم پاك شد ولي بكاپ از ديتابيس قبلا از داخل هاست گرفته شده - ميخواستم ببنم راهي هست كه فقط همون مطالب رو بازيابي كنم يا بايد كلا همون ديتابيس قبلي رو بزنم؟ چون ديتابيس ماله قبله نميخواستم اونو بزنم فقط مخيوام اگه راهي هست مطالب رو انتقال بدم
راهنمايي كنيد ممنون ميشم
با سپاس
موضوعها: 11
اعتبار:
46
سلام
اين جدول رابازگرداني كنيد
mybb_threads
باتشكر
برای کمک در کنار شما هستم
اعتبار:
0
سلام
ممنون دوستان
من از mybb_threads بکاپ گرفتم چطوری میتونم ریستور کنم؟ چون داخل مدیریتش چیزی ندیدم
با سپاس
amirpcp30, از January 2010 عضو مرجع فارسی MyBB می باشد.
اعتبار:
0
بازم سلام
خیلی ممنون دوست عزیز
من بکاپ کلیه دیتابیس رو گفتم پشتیبانی هاستینگ برام برگردونه و الان که برگشته میخوام تاپیک هامو بکاپ بگیرم بعد دوباره بکاپ جدید رو ریستور کنند که مطالبم رو پاک کرده بودم بعد بیام مطالبم رو اونجا ریستور کنم که در این مدت کاربری ثبت نام کرده یا تنظیماتی انجام دادم از دست نداده باشم
حالا میخوام از همون تاپیک ها بکاپ بگیرم که بعد ریستور کنم - برای بکاپ از داخل خود مای بی بی گرفتم میخواستم ببینم کافی هست یا phpmyadmin هم چنین چیزی داره؟ دیدم میشد از همون تاپیکهایی که پاک شده هم بکاپ گرفت به جای بکاپ کلیه تمام تاپیک ها اما برای ریستور چیزی ندیدم راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
amirpcp30, از January 2010 عضو مرجع فارسی MyBB می باشد.
موضوعها: 17
اعتبار:
59
مطمئنید باید threads رو ایمپورت کنه؟
mybb_threads فقط عنوان، استارتر و تعداد پست و نمایش و ... رو نشون میده! یعنی اطلاعاتی در مورد تاپیک
در حالی که پستهای داخل تاپیک تو جدول mybb_posts هستن
پس این دو جدول با هم باید ایمپورت بشن