۱۳۹۲/۴/۲۳، ۱۸:۳۲:۵۴ عصر
همین کار کردم سرچ هم کردم اصلا نداره اصلا نیست یکی یکی چک کردم نیست اما می خوام جدید همین فایلو بسازم میگه موجوده!!
مشکل با سپاس
|
||||||
۱۳۹۲/۴/۲۳، ۱۸:۳۲:۵۴ عصر
همین کار کردم سرچ هم کردم اصلا نداره اصلا نیست یکی یکی چک کردم نیست اما می خوام جدید همین فایلو بسازم میگه موجوده!!
۱۳۹۲/۴/۲۳، ۱۹:۱۰:۱۱ عصر
قالب headerinclude توی قالب های گروه بندی نشده است نه قالب های سراسری
![]() طراحی اختصاصی قالب
نمونه کار ها : my board , smile , my theme , my favorite , MYVB theme , و ترجمه قالب : Blue Gloss و به زودی سایت فروش قالب ها مای بی بی
۱۳۹۲/۴/۲۳، ۱۹:۱۶:۰۰ عصر
آقا هم اون کار هم کار آقا رضا انجام دادم صبح پلاگین سوال امنیتی رو نصب کردم و کامل پاکش کردم اما درست نشد به نظرتون برم رو شاخه اینستال تعمیر رو بزنم درست میشه؟
۱۳۹۳/۳/۲۲، ۲۱:۰۲:۴۵ عصر
(۱۳۹۲/۴/۲۳، ۱۹:۱۶:۰۰ عصر)goldenm نوشته است: آقا هم اون کار هم کار آقا رضا انجام دادم صبح پلاگین سوال امنیتی رو نصب کردم و کامل پاکش کردم اما درست نشد به نظرتون برم رو شاخه اینستال تعمیر رو بزنم درست میشه؟ سوال امنیتی؟:| اینجا؟ ![]() برای رفتن به قالب headerinclude این مسیر رو برید قالب ها و پوسته ها>قالب ها>قالب مورد نظر>قالب های گروه بندی نشده(یا دسته بندی نشده)>headerinclude به همین سادگی بعدشم که کد: <script type="text/javascript" src="jscripts/thx.js"></script> تمام با تشکر
Anim-Star
محلی برای بحث و گفت و گو در مورد انیمه ها (کارتون های ژاپنی) و مانگا و اینجور چیزا دانلود,نقد و بررسی,زیرنویس فارسی و... معروف ترین و محبوب ترین و بهترین انیمه ها و مانگاها را،میتوانید به رایگان در انیم استار بیابید پس سریع تر به خانواده ی انیم استار بپیوندید
| ||||||
|