مرجع پارسی MyBB

نسخه‌ی کامل: انتشار نسخه‌ی 1.8.5 MyBB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
(۱۳۹۴/۴/۲۲، ۱۲:۲۵:۴۰ عصر)firstboy000 نوشته است: [ -> ]پاک کنید و از بسته نصبی اینجا استفاده کنید(هم برای پشتیبانی شدن هم از نظر سالم بودن اطمینان داشته باشید) بسته نصب شده شما مورد تائید نیست اصلا.

سلام

دوست عزیز بنده طبق فرمایش شما، نسخه ی سایت شما رو نصب کردم
ولی مشکلاتی که قبلا عرض کرده بودم،همچنان وجود داره

مشکل چیه واقعا؟؟؟
http://forum.linux-admins.ir/index.php
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۱۴:۴۰:۲۷ عصر)sum2008 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۲، ۱۲:۲۵:۴۰ عصر)firstboy000 نوشته است: [ -> ]پاک کنید و از بسته نصبی اینجا استفاده کنید(هم برای پشتیبانی شدن هم از نظر سالم بودن اطمینان داشته باشید) بسته نصب شده شما مورد تائید نیست اصلا.

سلام

دوست عزیز بنده طبق فرمایش شما، نسخه ی سایت شما رو نصب کردم
ولی مشکلاتی که قبلا عرض کرده بودم،همچنان وجود داره

مشکل چیه واقعا؟؟؟
http://forum.linux-admins.ir/index.php


سلام

دوست عزیز دسترسی پوشه ها را چک کنید روی 755 باشند.
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۱۵:۱۵:۲۷ عصر)Amin Yaghubi نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۱۴:۴۰:۲۷ عصر)sum2008 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۲، ۱۲:۲۵:۴۰ عصر)firstboy000 نوشته است: [ -> ]پاک کنید و از بسته نصبی اینجا استفاده کنید(هم برای پشتیبانی شدن هم از نظر سالم بودن اطمینان داشته باشید) بسته نصب شده شما مورد تائید نیست اصلا.

سلام

دوست عزیز بنده طبق فرمایش شما، نسخه ی سایت شما رو نصب کردم
ولی مشکلاتی که قبلا عرض کرده بودم،همچنان وجود داره

مشکل چیه واقعا؟؟؟
http://forum.linux-admins.ir/index.php


سلام

دوست عزیز دسترسی پوشه ها را چک کنید روی 555 باشند.

-------------------------------------------------------------------------------------

سلام

طبق آموزشی که داخل این لینک هست:
http://community.mybbiran.com/thread-28.html
دسترسی ها به شکل مورد نظر تعریف شدند ولی هچنان مشکل وجود داره

دسترسی هایی که داخل این لینک تعریف شده 555 نیستند، ولی شما میفرمایید 555...
اگر مشکل از تنظیماتتون نیست، و درست اعمال شده، مشکل از چیز دیگه ای باید باشه، فایل های اچ تی اکسس روت هاست(public_html) و روت فرومتون رو اول یه جا ذخیره کنید توی کامپیوترتون، بعد از هاست حذف کنید.

اگر روی دسترسی های 755 و 777 عمل نکنه، فکر نکنمم روی دسترسی های محدودتر عمل کنه.

اگر با کار بالا موفق به رفع مشکل نشدید دسترسی های هاست و پنل مدیریت مای بی بی رو پ خ کنید تا در اسرع وقت بررسی بشه.
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۱۸:۱۸:۵۱ عصر)firstboy000 نوشته است: [ -> ]اگر مشکل از تنظیماتتون نیست، و درست اعمال شده، مشکل از چیز دیگه ای باید باشه، فایل های اچ تی اکسس روت هاست(public_html) و روت فرومتون رو اول یه جا ذخیره کنید توی کامپیوترتون، بعد از هاست حذف کنید.

اگر روی دسترسی های 755 و 777 عمل نکنه، فکر نکنمم روی دسترسی های محدودتر عمل کنه.

اگر با کار بالا موفق به رفع مشکل نشدید دسترسی های هاست و پنل مدیریت مای بی بی رو پ خ کنید تا در اسرع وقت بررسی بشه.

عذرخواهی میکنم
من متوجه نمیشم چ کاری باید انجام بدم؟!؟!
در مورد دسترسی هم، چون تصمیم گیرنده شخص دیگری هست، در صورت موافقت حتما مزاحمتون میشم.
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۲۱:۵۷:۳۵ عصر)sum2008 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۱۸:۱۸:۵۱ عصر)firstboy000 نوشته است: [ -> ]اگر مشکل از تنظیماتتون نیست، و درست اعمال شده، مشکل از چیز دیگه ای باید باشه، فایل های اچ تی اکسس روت هاست(public_html) و روت فرومتون رو اول یه جا ذخیره کنید توی کامپیوترتون، بعد از هاست حذف کنید.

اگر روی دسترسی های 755 و 777 عمل نکنه، فکر نکنمم روی دسترسی های محدودتر عمل کنه.

اگر با کار بالا موفق به رفع مشکل نشدید دسترسی های هاست و پنل مدیریت مای بی بی رو پ خ کنید تا در اسرع وقت بررسی بشه.

عذرخواهی میکنم
من متوجه نمیشم چ کاری باید انجام بدم؟!؟!
در مورد دسترسی هم، چون تصمیم گیرنده شخص دیگری هست، در صورت موافقت حتما مزاحمتون میشم.

من فایل های مربوطه رو براتون داخل عکس ضمیمه شده گذاشتم
و فایل های اکسس  رو هم گذاشتم
ببینید از نظرتون چیزی مشکل نداره؟؟؟
سلام دوستان

منم 1.8.5 نصب کردم.

الان فقط MyCode های پیشفرض کار میکنن!
جعبه شنی هم کلا تعطیله حتی برا MyCode های پیشفرض Confused

البته توی localhost همه چی درست کار می کنه.

یه مشکل دیگه که توی سرور هست و توی لوکال نیست اینه که من اسم پوشه admin رو تغییر دادم و قالب سایت پرید و دوباره که admin کردم درست شد.
در حالی که توی لوکال این مشکل رو ندارم.

کارم بدجوری لنگ شده چون همه پست هام رو باید با MyCode های خودم وارد کنم. لطفا اگه نسخه پایین تری هست که دوران خاک خوریش رو پشت سر گذاشته بفرمایید تا نصب کنم.
(۱۳۹۴/۴/۳۰، ۰۹:۰۳:۱۰ صبح)sum2008 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۲۱:۵۷:۳۵ عصر)sum2008 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۱۸:۱۸:۵۱ عصر)firstboy000 نوشته است: [ -> ]اگر مشکل از تنظیماتتون نیست، و درست اعمال شده، مشکل از چیز دیگه ای باید باشه، فایل های اچ تی اکسس روت هاست(public_html) و روت فرومتون رو اول یه جا ذخیره کنید توی کامپیوترتون، بعد از هاست حذف کنید.

اگر روی دسترسی های 755 و 777 عمل نکنه، فکر نکنمم روی دسترسی های محدودتر عمل کنه.

اگر با کار بالا موفق به رفع مشکل نشدید دسترسی های هاست و پنل مدیریت مای بی بی رو پ خ کنید تا در اسرع وقت بررسی بشه.

عذرخواهی میکنم
من متوجه نمیشم چ کاری باید انجام بدم؟!؟!
در مورد دسترسی هم، چون تصمیم گیرنده شخص دیگری هست، در صورت موافقت حتما مزاحمتون میشم.

من فایل های مربوطه رو براتون داخل عکس ضمیمه شده گذاشتم
و فایل های اکسس  رو هم گذاشتم
ببینید از نظرتون چیزی مشکل نداره؟؟؟


دایرکتوری بالاتر رو چک کنید(public_html)
اسم فایل هم باید اینطور باشه که یک نقطه ابتدا باشه و به عنوان پسوند htaccess باشه(بدون هیچ نامی)
کد:
.htaccess

داخل پوشه های cache و theme و تمام پوشه های داخل تم رو هم برای بودن این فایل چک کنید و نتیجه رو بگید که کجاها بود.
بعد باید حذفشون کنید که به احتمال زیاد درست میشن(دقت کنید که یه نسخه از اون فایلا دانلود کنید توی کامپیوترتون بعد حذف کنید)
(۱۳۹۴/۴/۳۰، ۱۰:۱۳:۵۲ صبح)firstboy000 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۳۰، ۰۹:۰۳:۱۰ صبح)sum2008 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۲۱:۵۷:۳۵ عصر)sum2008 نوشته است: [ -> ]
(۱۳۹۴/۴/۲۹، ۱۸:۱۸:۵۱ عصر)firstboy000 نوشته است: [ -> ]اگر مشکل از تنظیماتتون نیست، و درست اعمال شده، مشکل از چیز دیگه ای باید باشه، فایل های اچ تی اکسس روت هاست(public_html) و روت فرومتون رو اول یه جا ذخیره کنید توی کامپیوترتون، بعد از هاست حذف کنید.

اگر روی دسترسی های 755 و 777 عمل نکنه، فکر نکنمم روی دسترسی های محدودتر عمل کنه.

اگر با کار بالا موفق به رفع مشکل نشدید دسترسی های هاست و پنل مدیریت مای بی بی رو پ خ کنید تا در اسرع وقت بررسی بشه.

عذرخواهی میکنم
من متوجه نمیشم چ کاری باید انجام بدم؟!؟!
در مورد دسترسی هم، چون تصمیم گیرنده شخص دیگری هست، در صورت موافقت حتما مزاحمتون میشم.

من فایل های مربوطه رو براتون داخل عکس ضمیمه شده گذاشتم
و فایل های اکسس  رو هم گذاشتم
ببینید از نظرتون چیزی مشکل نداره؟؟؟


دایرکتوری بالاتر رو چک کنید(public_html)
اسم فایل هم باید اینطور باشه که یک نقطه ابتدا باشه و به عنوان پسوند htaccess باشه(بدون هیچ نامی)
کد:
.htaccess

داخل پوشه های cache و theme و تمام پوشه های داخل تم رو هم برای بودن این فایل چک کنید و نتیجه رو بگید که کجاها بود.
بعد باید حذفشون کنید که به احتمال زیاد درست میشن(دقت کنید که یه نسخه از اون فایلا دانلود کنید توی کامپیوترتون بعد حذف کنید)

 مهندس همه جا رو چک کردم
چنین فایلی اصلا وجود نداشت
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جالبه که من هرچی ام سرچ میزنم، هیچ کس این مشکل رو نداشته...
بد رفته روو اعصابم...
نهایتا صبر کنید هماهنگی لازم برای دادن دسترسی رو انجام بدم!

تا بحال کشی نسخه 1.8.5 رو برای دفه ی اول راه اندازی کرده و سالم باشه؟؟؟ یا اکثرا آپگرید کردند از ورژن های پایین تر؟؟؟
درود

نسخه 1.8.5 رو 3 بار رویه هاستم نصب و مجدد حذف کردم (بصورت تست)
و الان هم رویه انجمن آپگرد کردم (هیچ مشکلی نداره)


××× بکاپ فراموش نکنید ×××

1- همه فایل ها رو از هاست حذف کنید
2- دیتا بیس ها رو حذف کنید
3- فراموش نشه  (Ctrl+F5
4- از لینک زیر آخرین نسخه رو دریافت و مجدد نصب کنید

http://mybbiran.com/download/last

5- اگه باز درست نشد سطح دسترسی رو به مدیران ارشد بدین 


موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5