هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قوانین انجمن
سلام دوستان
من توی انجمن اصلی یه انجمن تحت عنوان قوانین انجمن درست کردم و در قسمت قوانین ، قانون را نوشتم و توی تنظیماتش گزینه ( قوانین در قسمت موضوعات نمایش داده شود ) را انتخاب کردم اما وقتی سیو می کنم و میرم توی انجمن زیر قسمت موضوعات روبروی همون انجمن میزنه 0 . باید چیکارکنم؟
پاسخ
اگر اشتباه به یاد نیارم، مانند یک تاپیک اضافه نمی‌شود، بلکه به بالای همان بخش شبیه یک فیلد اضافه می‌شود.

بهترین کار این است که:
1. پیکربندی> اسناد راهنما> افزودن بخش جدید> یک بخش به اسم «اسناد انجمن» بسازید
2. پیکربندی> اسناد راهنما> افزودن سند جدید> یک سند جدید به اسم «قوانین انجمن» بسازید و در باکس مربوطه قوانین خود را درج کنید. برای جدا کردن خطوط(ایجاد پاراگراف) در متنی که به عنوان قوانین قرار می‌دهید، کد <br> را بین خطوط قرار دهید. برای ایجاد لینک در متن‌تان مانند نمونه‌ی زیر عمل کنید:
[تصویر:  photos.png] نمونه:
نقل‌قول: برای مشاهده‌ی فلان چیز <a href="XYZ"> اینجا </a> را کلیک کنید
XYZ بخشی از لینک مورد نظر است که آدرس انجمن (به همراه اسلش آخرش) از آن کم شده است: www.Forum.com/XYZ

* به این ترتیب لزومی ندارد یک دسته را به قوانین اختصاص داده و فضای صفحه‌ی اصلی را هدر دهید :-|
آدرس فروم: در حال بررسی سیستم‌های انجمن‌ساز کدباز مختلف از جمله AEF ،SMF،phpBB ،MyBB و... هستم. احتمالاً تا انتشار MyBB v2 صبر خواهم کرد!
پاسخ
دوست عزیز من تو انجمنم هرچی می گردم چیزی به عنوان پیکربندی نمی ببینم می تونی بگی دقیقا کجاشه من تازه کارم
پاسخ
من این سند رو ساختم حالا چطور لینکش رو اون بالای سایت با عنوان قوانین سایت قرار بدم که کاربر و قتی روش کلیک میکنه قوانین در یک صفحه جداگانه نمایش داده بشه ؟ میخوام کنار قسمت راهنما و سردر و لیست اعضا باشه
پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۶:۵۲ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۸:۳۶ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۲:۰۹ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان