هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهینه سازی انجمن
سلام به همه کاربران و مدیران مای بی بی

من یه انجمن دارم با عنوان انجمن تخصصی گیرنده های دیجیتال با اینکه مطالب تخصصی من نسبت به بقیه انجمن ها بیشتره و بیشتر اونها از مطالب من کپی برداری میکنن و میزارن توی وب سایت یا انجمنشون اما بازدید من و همچنین تعداد اعضا و... اصلا خوب نیست وقتی توی گوگل سرچ میکنم هم اصلا راضی کننده نیست این چند وقته با اینکه اصلا دوست نداشتم یه قسمت به عنوان آزاد به انجمن اضافه کردم و مطالب کاربر پسند توش گذاشتم تا شاید اوضاع بهتر بشه ولی هیچ تاثیری نداشت به همین دلیل تصمیم گرفتم که یه بهینه سازی توی انجمن انجام بشه تا به حد قابل قبولی برسم و از این مشکلات رها بشم

از تمام دوستانی که قادر به بهینه سازی انجمن هستن در خواست دارم من را در این امر راهنمایی کنن
دوستانی که میتوانند این کار را انجام دهند اطلاع دهند تا دسترسی برایشان ایجاد شود
هزینه های انجام این کار را هم هرچی بفرمایید تقبل میکنم

بهینه سازی در هر زمینه ای که نیاز باشه میخوام انجام بشه من زیاد وارد نیستم که بدونم تو چه زمینه هایی اهمیت داره پس دوستان یه بررسی کنن ازتون ممنون میشم
میخوام سرعت انجمن هم زیاد بشه احتمالا یه سرور ایرانی میگیرم ولی فعلا میخوام روی همین سرور کارها انجام بشه

و یه سوال اساس:اگه من بخوام دامین انجمن را عوض کنم این کار شدنیه؟آسیبی به انجمن نمی رسونه؟
آدرس انجمن:www.pdi-stb.ir/forum

منتظر هستم پیشاپیش از همه شما ممنونم
دیجیتال بدانید
انجمن تخصصی دیجیتال=>دیجی دان
www.forum.digidan.ir
پاسخ
سلام

™IRAN FORUM

http://community.mybbiran.com/private.ph...send&uid=2

موفق باشيد

روز ها و شب ها ميگذرد و من صبورم هنوز

[تصویر:  e5rh9toahoitc269gwff.gif]
پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۰:۳۶ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۲:۴۶ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۲:۴۹ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان