| آخرین خبر ها |
انتشار نسخه MyBB 1.6.7 + معرفی MyBB 1.8
انتشار نسخه 3.8 پارسی ساز MyBB
[محصول MyBBIran] پلاگین پرداخت آنی حق عضویت (بانک ملت + بانک سامان + پرداخت امن بانک پاسارگاد) منتشر شد
|
| آدرس فایل css و php قالب، بعد از نصب زمان کنونی: ۱۳۹۱/۲/۳۱, ۱۶:۱۷:۴۷ عصر |
||||||||
|
|
|
آدرس فایل css و php قالب، بعد از نصب
|
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۳, ۱۸:۰۱:۵۷ عصر
|
|||
|
|||
|
آدرس فایل css و php قالب، بعد از نصب
سلام دوستان عزیز
من برای ویرایش فایلها نمیخوام از ویرایشگر خود مای بی بی استفاده كنم چون كارم رو راه نمیندازه.. بعد از نصب قالب توی چه آدرسی میتونم به فایل سی اس اس و فایل پی اچ پی قالب موردنظرم دسترسی داشته باشم؟؟؟ درضمن جستوجو هم كه كردم به نتیجه ای نرسیدم... از قبل خیلی ممنون |
|||
|
آگهی
|
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۳, ۱۸:۲۸:۱۴ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: آدرس فایل css و php قالب، بعد از نصب
درود
آدرس انجمنتون رو در امضا قرار بدید بعد به این آدرس برید : پنل ادمین >> پوسته ها و قالب ها >> پوسته ها >> پوسته مورد نظر >> اونجا میتونید سی اس اس قالبتون رو ببینید پنل ادمین >> پوسته ها و قالب ها >>قالب ها >> قالب مورد نظر >> اونجا میتونید پی اچ پی قالبتون رو ببینید
مشاوره , نصب , خدمات دربهای برقی
کرکره اتوماتیک و جک های برقی اجرا پروژه در تمام نقاط ایران با بیش از 10 سال سابقه فعالیت صفحه اینترنتی ما انجمن پشتیبانی فعلا بسته است ! مشاوره از طریق آیدی بنده انجام میشه khp_alizadeh@yahoo.com |
|||
|
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۳, ۲۱:۱۲:۱۴ عصر
|
|||
|
|||
|
ممنون از پاسخت دوست من ولی شما سوال منو با دقت نخوندی...
من مكان فایلها رو میخوام و اینكه نمیخوام با خود مابی بی ادیتش كنم.. چون اونطور سخته.. درهرصورت من نیاز به آدرس فایلها دارم.. كد نویسی توی این محیط برای من اصلا جالب نیست... و اینكه دارم انجمنم رو روی لوكال درست میكنم.. پابلیك كه شد انشالله اضافش میكنم... |
|||
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۳, ۲۱:۲۱:۱۸ عصر
|
|||
|
|||
|
درود عزیز جانم
هاست > روت (محل فایل های فرومتان ) > پوشه cache > پوشه ی themes موفق باشید
|