هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
۸۶ درصد مردم ایران حتی سالی یک‌بار هم به اینترنت وصل نمی‌شوند
#1
Exclamation 
براساس آمار اعلام شده از سوي مركز آمار ايران، از كل ۷۴.۸ ميليون نفر جمعيت كشور، ۱۱ ميليون نفر كاربر اينترنت بوده‌اند.
نتايج طرح آمارگيري از كاربران اينترنت در سال ۱۳۸۹ نشان مي‌دهد، از مجموع ۲۰.۳ميليون خانوار كشور، ۴.۳ميليون خانوار (۲۱.۴درصد)، در محل سكونت به اينترنت دسترسي داشته‌اند. اين سهم براي خانوارهاي شهري كشور ۲۷.۳ درصد و براي خانوار‌هاي روستايي كشور ۴.۹درصد بوده است.
به گزارش ایتنا شرق همچنین نوشت: آمارهاي جديد نشان‌دهنده وضعيت پرمخاطره‌اي است كه در مسير توسعه اينترنت در كشور وجود دارد. در‌حالي‌كه مسئولان وزارت ارتباطات هفته‌اي نيست از توسعه پهناي باند سخن مي‌گويند آمارهاي مركز آمار نشان مي‌دهد كه ۸۶ درصد مردم ايران حتي سالي يك‌بار هم به اينترنت وصل نمي‌شوند.
اين وضعيت در مقايسه با ضريب نفوذ كشورهاي همسايه كه گاه به بالاي ۷۰ درصد مي‌رسد، نشان‌دهنده عقب‌ماندگي شديد ايران در حوزه اينترنت است. در عين حال كه تضاد آماري از ضريب نفوذ دسترسي به اينترنت در كشور نيز ميان اظهارات مسئولان وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با مركز آمار ايران مشهود است.‌به نحوي كه مسئولان سازمان فناوري اطلاعات ايران بارها از ضريب نفوذ ۴۳ درصدي اينترنت در كشور خبر داده‌اند كه در مقابل مركز آمار اين ميزان ضريب نفوذ را تنها ۱۱ درصد مي‌داند.
البته با توجه به اصول و معيارهاي سازمان فناوري اطلاعات ايران تا حدودي اعداد اعلام شده قابل‌قبول است؛ چراكه براساس شاخص تعيين شده در اين سازمان، كاربران اينترنت به كسي گفته مي‌شود که در روز با هر روشي به اينترنت متصل شود؛ حال اين اتصال تنها در يك دقيقه يا يك ساعت يا به صورت دايل آپ، اينترنت پرسرعت يا به صورت جي‌پي‌آراس موبايلي باشد. حال آنكه اتحاديه ارتباطات راه دور سازمان ملل –ITU- در ابتدا حداقل پهناي باند دسترسي به اينترنت را ۵۱۲ كيلو بايت می‌داند و كاربر اينترنت كسي است كه در هفته حداقل يك‌بار و بيش از يك ساعت از اينترنت پرسرعت بهره‌مند باشد.
با اين حال وقتي مسئولان متولي اينترنت در كشور طي اين چند سال عمدتا روي موضوع توسعه اينترنت ملي تمركز كرده‌اند، موضوعي كه با اطلاعات مبهمي كه از آن به فضاي جامعه مخابره شده و اختلالات اخير اينترنتي اساسا با استقبال كاربران اينترنتي روبرو نشده است؛ بايد توجه داشته باشند كه اين آمار با توجه به افزايش ميزان كسب‌وكار در اينترنت و ارايه خدمات بانكي است؛ چراكه در غير اين صورت شايد آمارها اعداد ديگري را نشان دهد.

=======================
بله اینطوریاست ! Undecided
 سپاس شده توسطmhy (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۴:۰۳:۳۳ صبح) ، Cancer9003 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۴:۰۴:۵۵ صبح) ، Doodoo (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۴:۱۳:۲۵ صبح) ، محمد (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۴:۲۱:۳۰ صبح) ، ahmadb (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۴:۴۶:۰۵ صبح) ، yaser0421 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۵:۱۸:۳۰ صبح) ، ms83 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۷:۱۳:۴۷ صبح) ، Farhoodi (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۰:۱۸:۲۴ صبح) ، plus (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۱:۱۰:۴۵ صبح) ، Amir_Sam (۱۳۹۲/۲/۲۱، ۲۳:۳۵:۱۱ عصر)
#2
ممنون از پست آقای نمکی و myavarahmadi به نظر86 % ِ اکثریت
اصلا 14 درصد چیزی نیست و اگه این شبکه ارتباطی هم بسته بشه خدا رو شکر صدا سیما روز به روز داره شبکه جدید میزنه ( تعاملی - شما - او - ایشان و . . .)
بازم بحث ملی شدن هم گل گرفته و انگار این دفعه جدی تره با این وضع پهنا باند فک کنم ملی بهتر باشه تا غربی Big Grin
بهتره انجمن پشتیبانی به حاشیه کشیده نشه شرمنده که سرتون رو درد آوردم Heart
Angelموفقیت برای اشخاص کم ظرفیت مقدمه گستاخی استAngel
 سپاس شده توسطmhy (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۰۵:۲۹:۱۹ صبح) ، Farhoodi (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۰:۱۸:۳۱ صبح)
#3
آخر هر چیزی خوب میشه اگر خوب نشد بدون هنوز آخرش نشده (چارلی چاپلین) Big GrinTongue
 سپاس شده توسطFarhoodi (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۰:۱۹:۱۱ صبح)
#4
ولی فکر کنم این نوع اینترنت بیشتر بخاطر ارائه برخی خدمات مخابراتی ارائه میشه

یک نمونش که در تهران بصورت تست شروع شده مثلا یک شبکه جدید به اسم (( شیما )) در تهران راه اندازی شده که روی یک سیستم مدرن اینترنتی به اسم IPTV پخش میشه و باید به مخابرات مراجعه کنید و درخواست بدید و ماهیانه 10 تومن بهشون بدید تا این نوع ADSL پهن باند رو بهتون بده و این شبکه رو داشته باشید. البته این فقط یک قسمت خیلی کوچیکش هست

الان چین هم همینطوره و این پروژه در اصل کپی از سیستم اینترنت چین هست اونها هم اینترنت داخلی دارند و هم خارجی . ولی سرعت اینترنت داخلیشون چندین برابر اینترنت بین المللی هست

مطمئن باشید اصلا امکان چنین چیزی که بتوان کاملا ارتباط اینترنت جهانی را با ایران قطع کرد وجود نداره

این یک شبکه اینترنت داخلی با سرعت مگابایتی هست برای اونهایی که این سرویس را لازم دارند . و راهی هم برای فرار از تحریم ها برای برخی هست

راه های دور زدن اینترنت ایران اسونه . مثلا بجای مخابرات از اینترنت ماهواره ای استفاده کنید حالشو ببرید

اونها این را میدونند هیچ وقت کاری نمیکنند که مردم به سوی سایر منابع اینترنت برن

در کل فعلا صبر میکنیم ببینیم چی میشه .......... Tongue
 سپاس شده توسطyaser0421 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۰:۱۸:۲۸ صبح) ، Cancer9003 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۲:۴۰:۲۶ عصر)
#5
سلام به همگی
دوستان همه درست میگن
اما باور اینکه ما بحایی میرسم تو وجود ما ایرانیان خاموش شده
ولی تو این چند ساله کمی این فکر خودباوری در بعضی از ایرانیان روشن شده اما یه دست صدا نداره که
که حسودا اون یه دست هم رو هم با تمام خشونت میکوبنش رو زمین(ترور)
جای دوری نمیرم همین مای بی بی ایران
چطوری سوم شده؟
خب معلومه با خود باوری
پس ما اگه خودمونو باور داشته باشیم مطمئنا به جایی میرسیم در صورتی که تلاش بکنیمHeart
#6
دوستان گرامی درود
آیا میخواهید این سایت نیز بسته شود؟
لطفا از این بحثها به شدت بپرهیزید با تشکر

تجربم این و میگه
 سپاس شده توسطplus (۱۳۹۰/۱۰/۲۷، ۰۳:۱۰:۱۹ صبح)
#7
مدتی پیش مطلبی رو خوندم. متنش:


يه چند روزي هست ديدم كه تو فضاي مجازي بحث و شايعه سر امدن اينترنت ملي هست و شنيده ها حاكي از اينه كه نميدونم ارتباط با دنياي جهاني قطع خواهد شد !!!

از اين رو می خوام كاملا اين موضوع رو توضيح بدم !



تمام کشورها اینترنتشون روی کلود ( ابر ) است این یعنی یه ابر که همه اطلاعاتی که جنبه داخلی دارن روی آن قرار می گیره سایتها خبرگزاری ها دولتی ها شرکتها تجارت اینترنتی داخلی و.... . مزیت این ابر داشتن اینه که دسترسی به این اطلاعات با سرعت بالا و ارزان امکان پذیر می شود.

اما الان کشور ما این ابر را ندارد و اینترنتی ما اصطلاحا روی سیم هست. یعنی ما هرچی به این جور اطلاعات نیاز داریم باید عملا در فضاهای کشورهای دیگر قرار دهیم بریم از آنجا برداریم. عملا بسیار گرانتر . مثلا اگر بخواهی با پهنای باند اختصاصی 2 میگ به اطلاعاتی که مثلا تو کانادا ذخیره شدی دسترسی پیدا کنی ماهی 1 میلیون هزینه اش می شود ولی اگر این بر روی ابر و فضای داخلی باشه ماهی 2-3 هزار تومان

حالا قراره چه اتفاقی بیافته ؟ قراره این ابر ساخته بشه ( اگر بتونن یه سنتر خوب راه بندازن) . یعنی معنیش این است که عمده ای از ترافیک اینترنت روی این ابر قرار می گیره و همه نیازهای داخلی با سرعت بالا در اختیار قرار میگیره . اسمشو گذاشتن اینترنت ملی یا اینترنت پاک . اما این به معنای قطع شدن اون ارتباط بین المللی روی سیم نیست . یعنی این اینترنت با همین وضعیت باقی می مونه !!!
حالا فرض كنيد اينترنت سرعت عادي هست و سرعت رو سايتهاي داخلي چندين برابر شده !!!


اما نکته ای که نگران کننده شده برای کسایی که از vpn استفاده می کنند این است که . از نظر دولت این ارتباط بین المللی همچنان با همین محدودیت سرعت و با همین فیلترینگ باقی می ماند. الان اكثرا مردم از ت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبکه‌های خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار می‌گیرد. مسدود کردن این پورت امکان استفاده از وی‌پی‌ان‌ها را غیر ممکن می‌کند. L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol نیز کاربرد مشابهی دارد !!

اما بدونيد كه ما بينهايت پورت داريم و راه حل هاي ديگر نيز وجود دارد !!!

منتها یک تعدادی از پورت ها و vpn ها برای استفاده از آون ابر اختصاص میابد و طبعا مسیر های فیلتر شکن ها کم می شود . اما اونم جای نگرانی نیست فقط کمی ترافیک خطوط آزاد زیاد تر می شه ولی بخشی از کل ترافیک ارتباط بین الملل به خاطر انتقال نیازهای داخلی به داخل کم می شه. بدترین اتفاق اینه که ترافیک پورتهای آزاد برای vpn ها کم بشه.


در اخر بايد بگم اين شايعات كه ارتباط با اينترنت جهاني قطع خواهد شد ... از يه روزنامه زرد و بي هويت بيرون امده و خودت قضاوت كنيد كه اگر اينترنت به صورت فقط داخلي به وجود بياد خيلي از كاربران استفاده خود رو از اون قطع خواهند كرد و چه ضررات مالي به مخابرات و شركتها زده خواهد شد...پس عملي نيست و غير قابل باوره !! و همچنين مردم پيش به سوي اينترنت ماهواره ايي خواهند رفت !!!

lما فرض بر اين اساس ميذاريم كه حرفها همه درسته !!‌ نگران نباشيد اينترنت ماهواره ايي در دسترس خواهد بود !!! اما كاملا اين شايعات بي اساس ميدونم !!!
نصب مای بی بینصب پلاگیننصب و طراحی پوستهاصلاح کدهای قالبافزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب

درخواست از طریق پیام خصوصی
 سپاس شده توسطyaser0421 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۳:۰۱:۳۴ عصر) ، jalal.m (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۳:۱۸:۲۸ عصر) ، geo (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۳:۲۷:۵۷ عصر) ، melika01 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۲۱:۳۲:۲۶ عصر) ، sajad1372 (۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۲۲:۵۰:۴۰ عصر) ، plus (۱۳۹۰/۱۰/۲۷، ۰۳:۱۰:۱۳ صبح) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۰:۵۵ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۳:۰۵ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۳:۱۰ عصر)


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان