| آخرین خبر ها |
انتشار نسخه MyBB 1.6.7 + معرفی MyBB 1.8
انتشار نسخه 3.8 پارسی ساز MyBB
[محصول MyBBIran] پلاگین پرداخت آنی حق عضویت (بانک ملت + بانک سامان + پرداخت امن بانک پاسارگاد) منتشر شد
|
| محافظت همه جانبه با Emsisoft، با 30 روز استفاده رایگان تست کنید و نظر خود را بگویید، زمان کنونی: ۱۳۹۱/۲/۳۱, ۱۵:۳۳:۴۸ عصر |
||||||||
|
|
|
محافظت همه جانبه با Emsisoft، با 30 روز استفاده رایگان تست کنید و نظر خود را بگویید،
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۱, ۰۰:۳۰:۰۳ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: محافظت همه جانبه با Emsisoft، با 30 روز استفاده رایگان تست کنید و نظر خود را بگویید،
سلام
امسال فاتح تست ها بطور حتم Emsisoft خواهد بود البته اگر شركت ولخرجی كنه و هزینه هاش را پرداخت كنه ![]() ![]()
روز ها و شب ها میگذرد و من صبورم هنوز
|
|||
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۳, ۱۹:۳۳:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۳ ۱۹:۴۲:۵۰ عصر، توسط geo.)
|
|||
|
|||
|
RE: محافظت همه جانبه با Emsisoft، با 30 روز استفاده رایگان تست کنید و نظر خود را بگویید،
میشه بدون پاک کردن nod ، این آنتی ویروس را هم نصب کرد ؟ ( غیرفعالش کنم)
لب تاب من تروجان olamrik گرفته و Node32 اینترنت سکیوریتی لایسنس دار هم پیداش می کنه ولی پاک نمی کنه و لب تاپ همش هنگ می کنه. در اینترنت که جستجو کردم، خود شرکت ESET یک نرم افزار جداگانه برای پاک کردن ان معرفی کرده که این نرم افزار هم بعد از نصب می گه ، تروجانی پیدا نشد. ولی Node باز هم ایراد میگیره که هست. از کدامیک از برنامه های زیر برای تست و پاک سازی می توان استفاده کرد ؟ http://emsisoft.co.ir/dw/download/ |
|||
|
۱۳۹۰/۱۲/۴, ۰۰:۴۴:۰۱ صبح
|
|||
|
|||
|
من خودم از avast استفاده می کنم لایسنسشم تا 2013 دارم
ولی بعد از 2013 عوض کردم با این آنتی ویروس یه سوال ؟!! به نظرتون واسه یک کاربر معمولی (که اکثرا تو ایران همینطور هستن) فرقی بین 96% و 99% از لحاظ قدرت پیدا کردن ویروس هست؟!!!؟! من که فکر نکنم مهم باشه!!!! Anybody can Love A rose but it takes a great deal to Love a leaf.Don’t love someone who is beautiful but love the one who can make your life beautiful ![]()
|
|||
|
|
آگهی
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۴, ۰۱:۱۷:۵۳ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۴ ۰۱:۲۰:۴۴ صبح، توسط محمد.)
|
|||
|
|||
(۱۳۹۰/۱۲/۳ ۱۹:۳۳:۵۵ عصر)geo نوشته شده توسط: میشه بدون پاک کردن nod ، این آنتی ویروس را هم نصب کرد ؟ ( غیرفعالش کنم) سلام Emsisoft Internet Security (۱۳۹۰/۱۲/۴ ۰۰:۴۴:۰۱ صبح)domino نوشته شده توسط: من خودم از avast استفاده می کنم لایسنسشم تا 2013 دارم اولا توی كدوم تست ما 99 بودیم و Avast 96 بوده اصلا Avast توی هیچ كدوم از تست ها جز بهترین ها نبوده آره خیلی مهمه مثل نمونه بالا البته قمیت هم ملاك خاصی برای ایران هست كه فكر كنم قمیت Emsisoft مناسب ترین باشه ضمنا سبك بودن منوی پارسی عالی و . . . . دلایلی خواهد بود كه باید اهمیت داد به اونها موفق باشید روز ها و شب ها میگذرد و من صبورم هنوز
|
|||
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۴, ۱۴:۵۸:۴۳ عصر
|
|||
|
|||
(۱۳۹۰/۱۲/۴ ۰۰:۴۴:۰۱ صبح)domino نوشته شده توسط: من خودم از avast استفاده می کنم لایسنسشم تا 2013 دارم من بحثم avast نبود کلی گفتم با احترام به نظر شما ولی فکر نکنم حتی تا %10 اختلاف هم تاثیر زیادی داشته باشه تجربه هم ثابت کرده که منوی انگلیسی خیلی راحتر هست پس فکر نکنم , منو پارسی یه امتیاز حساب بشه! Anybody can Love A rose but it takes a great deal to Love a leaf.Don’t love someone who is beautiful but love the one who can make your life beautiful ![]()
|
|||
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۴, ۱۷:۲۵:۴۵ عصر
|
|||
|
|||
(۱۳۹۰/۱۲/۴ ۱۴:۵۸:۴۳ عصر)domino نوشته شده توسط:سلام(۱۳۹۰/۱۲/۴ ۰۰:۴۴:۰۱ صبح)domino نوشته شده توسط: من خودم از avast استفاده می کنم لایسنسشم تا 2013 دارم اتفاقا كسانی كه دارند Emsisoft استفاده میكنند منوی پارسیش را بسیار كاربردی و مفید دونستند تا حالا ؛ حداقل برای مشتری های خودم كه اینطوری بوده ، الان یه سری از پیغام ها در دسترس نیست كه بهتون فایده پارسی را نشان بدم البته برای افرادی مثل شما كه به زبان تسلط نسبی دارند منوی انگلیش خوب مناسب تر هست ولی در مورد اختلاف ترجیح میدهم بحث ادامه پیدا نكنه ان شا الله به یه ویروس به مشكل بر بخورید كه اون موقع حتی 1 درصد هم تاثیر گذار خواهد بود موفق باشید روز ها و شب ها میگذرد و من صبورم هنوز
|
|||
|
۱۳۹۰/۱۲/۵, ۰۲:۰۲:۳۶ صبح
|
|||
|
|||
|
ما داشتیم با خودمون می جنگیدیم که برنامه 140 مگی را دانلود کنیم یا نه.
بعد از دانلود دیدم اخطار می ده که سرویس پک 1 (900 مگی) را هم باید نصب کرد قبلش ![]()
|
|||
|
آگهی
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۵, ۰۲:۲۰:۰۶ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۵ ۰۲:۲۴:۵۵ صبح، توسط Pars.)
|
|||
|
|||
(۱۳۹۰/۱۲/۵ ۰۲:۰۲:۳۶ صبح)geo نوشته شده توسط: ما داشتیم با خودمون می جنگیدیم که برنامه 140 مگی را دانلود کنیم یا نه. درود هرچند توصیه میکنم که برای بهترین عملکرد ویندوز را ارتقا بدید اما از روش زیر می تونید ویندوز را دور بزنید. run را باز کنید. داخل آن regedit تایپ کنید و ok کنید. از پنجره باز شده این مسیر را دنبال کنید: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/ControlSet/Windows/CSDVersion Emsisoft روی ویندوز 7 سرویس پک 1 و ویندوز xp سرویس پک 3 نصب می شود. عدد 100 برای سرویس پک 1 یا 300 برای سرویس پک 3 وارد کنید. سپس سیستم را دوباره ران اندازی کنید و Emsisoft را بعد از آن نصب کنید. اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی. اگر روزی تهدیتت کردند، بدان در برابرت ناتوانند. اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست. اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت میخواهد. |
|||
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۵, ۰۲:۳۶:۰۰ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۵ ۰۲:۳۸:۲۲ صبح، توسط geo.)
|
|||
|
|||
(۱۳۹۰/۱۲/۵ ۰۲:۲۰:۰۶ صبح)Pars نوشته شده توسط:(۱۳۹۰/۱۲/۵ ۰۲:۰۲:۳۶ صبح)geo نوشته شده توسط: ما داشتیم با خودمون می جنگیدیم که برنامه 140 مگی را دانلود کنیم یا نه. سلام جهت استفاده سایر دوستان : اگر مسیر آدرس داده شده در بالا، عیننا وجود نداشت و مانند عکس زیر بود، بصورت زیر باید عمل کرد. بعد از مسیر زیر HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM 3 تا کنترل ست هست و بعد درون هریک از آن ها ادامه مسیری که نوشته شده در بالا. باید هر سه را باز و مقدار را به 100 تغییر و سیستم را ریست کنید تا تغییرات اعمال گردد.
|
|||
|
|
۱۳۹۰/۱۲/۵, ۱۱:۵۶:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۵ ۱۲:۰۰:۲۸ عصر، توسط geo.)
|
|||
|
|||
|
حدود 10 تا تروجان پیدا کرد ( 9 تا پاک کرد) ولی تروجان اصلی را پاک نکرد.
Trojan:DOS/Alureon.E: این تروجان باعث میشه سیستم به شدت کند بشه و بعضی وقت ها کلا هنگ می کنه
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

سردر
جستجو
لیست اعضا
سالنامه
راهنما
حامیان

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: e5rh9toahoitc269gwff.gif]](http://up98.org/upload/server1/02/g/e5rh9toahoitc269gwff.gif)

![[تصویر: b0b0994d12ad.gif]](http://site.web44.net/photos/b0b0994d12ad.gif)
![[تصویر: 120X22.png]](http://www.nukelearn.com/includes/elfinder/files/Advertising/support/120X22.png)

![[تصویر: 1348752239.gif]](http://www.mybbiran.com/upload/uploads/1348752239.gif)