۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۳:۴۰:۲۰ عصر
اصلا كد را كلا برداشتم ولي درست نشده
|
باز نشدن فايل هاي منتهي به member
|
|||
|
۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۳:۴۰:۲۰ عصر
اصلا كد را كلا برداشتم ولي درست نشده
۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۳:۴۲:۳۸ عصر
همنطور گفتم منم تاحالا از این اشتباهات کردم
احتمالا یک کد حذف شده تو کجا کدهارو وارد کردی؟
۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۳:۴۴:۴۰ عصر
کد های قالبت رو چک کن کد حذف شده در صورتی که حذف شده بود کد های قالب اصلی رو دوباره کپی کن و بریز سر جاش درست میشه!
شما هنگام کپی کردن کد اونو توی نت پد ریختی؟
=============================
برای سفارش قالب اختصاصی به من پی ام بدهید ============================= [برای ۱.۸] پوسته آدیداس (Adidas Theme)
من ديروز ظهر كد گوگل پلاس را گذاشتم تا ساعت هاي 7 8 شب هم مشكل نداشت ولي يكمرتبه ديگه آدرس ها باز نشد
دسترسي هاستم هم دست يكي از دوستان بوده كه قاعدتا بجز حذف فايل كاري ديگه نميتونه انجام بده ؛ كه هم خودش گفت و هم من چك كردم و فايل ها مشكلي پيدا نكرده اند ضمنا من ديروز تا حالا هيچ كدي را ديگه تغيير يا عوض نكردم كلا چه كد هايي براي فعال شدن اين آدرس ها دخيل هستند تا بررسي شون كنم ؟؟
۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۳:۵۵:۵۲ عصر
تو هدر گزاشتی کد رو یا تو ایندیکس؟
۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۳:۵۹:۲۱ عصر
هدر گذاشتم الان هم برش داشتم كلا
آخه اگه مشكل داشت كه بايد براي هدر يا صفحه اصلي مشكل پيش بياد نه براي اين ادرس ها حتمامشكل از فايل يا جاي ديگه اي هست
۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۴:۰۸:۵۲ عصر
نه عزیز
شما ی کاری کن اینطوری متوجه میشه قالب رو تغییر بده به پیش فرض ببین مشکل حل میشه یا نه!
آقا عوض كردم بازم باز نميشه نشون ميده مشكل از كد ها و قالب نيست
و يه مشكل جديد ديگه موقعي كه از پنلم ميخوام به مديريت برم به اين آدرس ميره http://www.dehkadeaftab.com//index.php هايپرلينكش مشكل پيدا كرده
۱۳۹۰/۸/۱۳، ۱۴:۳۱:۴۶ عصر
فايلي رو به اشتباه آپلود نكرديد ؟ مثلاً يك فايل پلاگين رو در مسير ديگه مانند زبان يا ... .
لاگ اررور در هاستتون موجود هست ؟
من كلا بيخيال شد و بك آپ چهارشنبه را بازگرداني كردم ولي حالا اين پيغام مياد چرا ؟؟؟
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@dehkadeaftab.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at www.dehkadeaftab.com Port 80 آپلود سنتر عكسم به خوبي كار ميكنه و مشكلي نداره ولي خود ماي بي بي بالا نمياد پنل مديريت هم به درستي باز ميشه و همه چي درسته و سرجاشه مشكلات حل شد با بك آپ از همه دوستان تشكر ممنون لطف كرديد بخاطر پيگيريتون خيلي خيلي ممنون ![]() ![]()
| |||
|
|