هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كد قفل كردن راست كليك
من از محلی که به شما دادم برای مهمان ها مطئن هستم !

شما بروید در : قالب ها و پوسته ها > قالب ها > header_welcomeblock_guest < header قرار دهید و بعد تست کنید اگر مشکلی نداشت زیر header_welcomeblock_guest قسمتی هست که برای کاربران هستش header_welcomeblock_member
نفس نفس تو سینه ام عطر نفس های شماست
اگر که قابل بدونین
فور یوزرز جای شماست

پاسخ
(۱۳۹۰/۶/۱۱، ۱۴:۳۰:۵۸ عصر)Mohammad.T نوشته است: من از محلی که به شما دادم برای مهمان ها مطئن هستم !

شما بروید در : قالب ها و پوسته ها > قالب ها > header_welcomeblock_guest < header قرار دهید و بعد تست کنید اگر مشکلی نداشت زیر header_welcomeblock_guest قسمتی هست که برای کاربران هستش header_welcomeblock_member

نه! اينجا كار نكرد. شايد مشكل از كد باشه...
پاسخ
(۱۳۹۰/۶/۱۱، ۱۴:۵۶:۱۰ عصر)goldenaxis نوشته است:
(۱۳۹۰/۶/۱۱، ۱۴:۳۰:۵۸ عصر)Mohammad.T نوشته است: من از محلی که به شما دادم برای مهمان ها مطئن هستم !

نه! اينجا كار نكرد. شايد مشكل از كد باشه...

100 % مشکل از کد ها هستش!
من فکر می کنم فقط در حد یک کد گذاری در قالب انجمن این کار انجام نمیشه ! البته من زیاد در این زمینه معلومات ندارم !
نفس نفس تو سینه ام عطر نفس های شماست
اگر که قابل بدونین
فور یوزرز جای شماست

پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۳:۱۹ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۵:۱۹ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۶:۵۳ عصر)

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Sad مشكل در راست چين كردن قالب MOJTABA031 3 3,210 ۱۳۹۱/۱/۱۴، ۰۹:۴۴:۰۷ صبح
آخرین ارسال: MOJTABA031

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان