هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[اطلاعیه] تغییر نام سایت
#21
حالا عربا چین که گیر دادین به زبانشون

ولش کن

صلوات برفست تمام کن
پاسخ
 سپاس شده توسطamir_tara67 (۱۳۹۰/۶/۱۹، ۲۱:۲۷:۵۹ عصر)
#22
قصد توهین ندارم ! اما شمایی که مدعی هستی اطلاعات داری دیگه چرا این حرفو میزنی ؟ کی گفته زبان پارسی از روی زبان عربی ؟؟؟؟؟

زبان عربی به خاطر نزدیکی اعراب و سفر های افراد به ما کم کم وارد شد که متقابل بود ! اما بعد از حمله ی اعراب به ایران به کلی به ما تحمیل شد ! مجبورمون کردن کلماتی رو بگیم که الان معنی هاشون برامون معلوم میشه !

اعتقادات هر کسی براش محترمه و اینجا هم جای بحثش نیست اما کتاب آسمانی ما قرآن نیست کتاب آسمانی ما اوستاست

امیدوارم این بحث همینجا تموم بشه که باعث دلخوری نشه HeartHeart
اگر عمری باشه به زودی انقلابی در راه است ...




Khp_alizadeh@yahoo.com

پاسخ
#23
چه بحثیه شما در تاپیک ها راه می اندازید.

در این تاپیک پارس عزیز خبر از تغییر نام سایت داده ولی مثل این که هر تاپیکی باز می مونه همه باید یه حرفی توش بزنن خب دیگه اگه کار خوبیه و شما موافقید از پارس عزیز در پست اول سپاس کنید و اگر هم مخالفید توی دل خودتون نگه دارید یا به صورت پیغام خصوصی با خود پارس عزیز گفتگو کنید.


جدیدا بعضی از دوستان برای این که تعداد پست های خودشون رو بالا ببرند تاپیک ها رو پر از پست و تاپیک رو به بیراهه می کشانند.(می دونید چقدر به سنگین شدن دیتابیس مای بی بی کمک می کنید)

خواهشا دوستان بدونند که هر تاپیکی باز بود دلیل نمیشه که توی اون تاپیک بحث کرد!

موفق باشیدWink
=============================

برای سفارش قالب اختصاصی به من پی ام بدهید

=============================

[برای ۱.۸] پوسته آدیداس (Adidas Theme)


پاسخ
 سپاس شده توسطkhp (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۳:۲۱:۰۵ عصر) ، Mt edition (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۳:۲۶:۵۲ عصر) ، Germanizer (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۶:۴۵:۱۹ عصر) ، محمد (۱۳۹۰/۶/۱۹، ۲۱:۳۸:۳۰ عصر)
#24
(۱۳۹۰/۴/۷، ۱۳:۱۸:۴۳ عصر)khp نوشته است: قصد توهین ندارم ! اما شمایی که مدعی هستی اطلاعات داری دیگه چرا این حرفو میزنی ؟ کی گفته زبان پارسی از روی زبان عربی ؟؟؟؟؟
زبان عربی به خاطر نزدیکی اعراب و سفر های افراد به ما کم کم وارد شد که متقابل بود ! اما بعد از حمله ی اعراب به ایران به کلی به ما تحمیل شد ! مجبورمون کردن کلماتی رو بگیم که الان معنی هاشون برامون معلوم میشه !
اعتقادات هر کسی براش محترمه و اینجا هم جای بحثش نیست اما کتاب آسمانی ما قرآن نیست کتاب آسمانی ما اوستاست
امیدوارم این بحث همینجا تموم بشه که باعث دلخوری نشه HeartHeart

اقای به ظاهر با معلومات

شاید کتاب اسمانی شما زرتشت باشه ولی کتاب اسمانی ما و بیشتر ایرانیا قران هست

من هیچی معلومات ندارم همون اولم گفتم فقط همون چیزی که میدونم گفتم اینم نظر شخصی خودم بود

شما هم اگه کسه دیگه بود هیچی نمیگفتی ولی وقتی پارس بگه همه از رو پاچه خاری هم شده ازش دفاع میکنن(منظورم تو یکی نیستی همرو میگم)


(۱۳۹۰/۴/۷، ۱۳:۱۹:۱۶ عصر)M48D1 نوشته است: جدیدا بعضی از دوستان برای این که تعداد پست های خودشون رو بالا ببرند تاپیک ها رو پر از پست و تاپیک رو به بیراهه می کشانند.(می دونید چقدر به سنگین شدن دیتابیس مای بی بی کمک می کنید)

اتفاقا منم خیلی وقته این حرفو میخوام بگم ولی امیدوارم منظورتون من نبوده باشه

پاسخ
 سپاس شده توسطMt edition (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۳:۳۳:۱۹ عصر) ، funset 2 (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۴:۳۸:۱۲ عصر) ، amir_tara67 (۱۳۹۰/۶/۱۹، ۲۱:۲۹:۱۴ عصر)
#25
این آخرین پست من اینجا هستش ! دیگه پستی هم ارسال نخواهم کرد

حرفی بود توی پیام خصوصی در خدمتم

جواب شما mybb1 رو هم نمیدم ! شاید توی پیام خصوصی بدم که جنجال الکی به پا نشه !

و البته در پاسخ دوستان باید بگم که اونایی که فکر میکنن بنده ( کار به کس دیگه ای ندارم ) برای بیشتر شدن تعداد پست هام دارم این جا بحث میکنم باید بگم براتون متاسفم !

مهم نیست طرز فکر افراد محترمه هر جور دوست دارید فکر کنید ! حرفی بود تو پیام خصوصی در خدمتم

اگر عمری باشه به زودی انقلابی در راه است ...




Khp_alizadeh@yahoo.com

پاسخ
 سپاس شده توسطMt edition (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۳:۳۳:۰۴ عصر) ، M48D1 (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۳:۳۷:۳۶ عصر) ، Low Battery (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۴:۳۰:۳۴ عصر)
#26
اخه عرب چی هست که شما ازش حمایت میکنید
برید تاریخو بخونید!!!!!!
با استتار هم موافقم فقط به خاطر ارادت به امامان هست و پایان

98درصد کجا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا چرت و پرت میگی

انقدر از عرب حمایت نکنین

خیل بده از فرهنگ و اصالت خودمون دور شیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!




اینم برای یه سریا









من آریایی ام . پور مشرق زمین. خدای من اهورا مزدا،" خدای یگانه" است. پیامبران من مهر مهاباد و اشور زرتشت و پدرم کوروش بزرگ است. امامان من داریوش بزرگ، خشایارشا ، مازیار ،انوشیروان عادل ، یزدگرد. امام زمان من کاوه اهنگر است. روحانیون من فردوسی ، خیام ، مولوی ، حافظ، سعدی و ابن سینا. کتاب مقدس من شاهنامه است . اصول و فروع دین من لوح حقوق بشر کوروش بزرگ است. عاشورای من قادسیه است. شهدای من رستم فرخزاد و بابک خرمدین و جاوید نامان ارتش سرفراز و همیشه پیروز شاهنشاهی ایرانزمین است. پرچم من درفش کاویانی و پرچم سه رنگ شیروخورشید نشان بدون شمشیر كج تازی و چلیپای شكسته آریاییاست. بهشت من آزادی است. عید من مهرگان و نوروز است. محراب من دل است. دین من عشق و دانش است. ایمان من خرد است
پاسخ
 سپاس شده توسطkhp (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۴:۳۶:۴۷ عصر) ، stetar (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۵:۰۴:۵۱ عصر)
#27
اقا شما چرا نمیفهمین اخه من چیمیگم

من فارسی دارم حرف میزنم عرب با زبون عربی فرق میکنه شما چرا درست نمیخونین اخه

زبان عربی قبل از اینکه زباان یه قوم باشه زبان دینه همون زبونی که بیشتریا که نماز میخونن نمازو به عربی میخونن
دوستان اگه براتون مقدوره تو این تاپیک دیگه پست نزارین چون من هی مجبورم پست بزارم بعد بقیه فک میکنن من دارم تعداد پستامو زیاد میکنم
پاسخ
 سپاس شده توسطamir_tara67 (۱۳۹۰/۶/۱۹، ۲۱:۳۰:۲۳ عصر)
#28
اول نفهم خودتی توهین نکن
دوم خودت بحثو شروع کردی با اون جمله بی فکرت
سوم خودت اینجا از همه بیشتر پست دادی که


پاسخ
 سپاس شده توسطkhp (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۴:۵۵:۲۴ عصر)
#29
درود،

داشتم تو وب می گشتم که این مورد رو دیدم خواهش میکنم وقت بذارید و بخونید:

پیشینهٔ زبان فارسی:

زبان فارسی، شامل سه زبان است: فارسی باستان، فارسی میانه (پهلوی )، و فارسی نو (فارسی بعد از اسلام )، و چون مطلقاً فارسی گویند مراد زبان اخیر است.

زبان فارسی باستان:

فارسی باستان زبان مادری و زبان میهن اصلی خانواده و دودمان هخامنشی بوده‌ است. نخستین یافته‌های نوشتاری از این زبان، سنگ‌نبشته بیستون است که پیشینهٔ آن به سدهٔ ششم پیش از میلاد برمی‌گردد .دبیرهٔ فارسی باستان، میخی بوده‌ است که به نظر می‌رسد در زمان هخامنشی دبیرهٔ رایج در میان هیچ گروهی از مردم نبوده است و تنها دبیره‌ای ادبی برای نوشتن سنگ‌نوشته‌ها بوده‌ است. در همین زمان لهجه‌های دیگر ایرانی باستان نیز وجود داشته که پا به پای چهار زبان مهم دوران باستان مراحل تکاملی را می‌پیموده‌ است، مانند زبان‌های زبان بلخی، سغدی، پارتی و خوارزمی.

باستان که از آغاز تا فروپاشی شاهنشاهی هخامنشی، تقریباً از سدهٔ بیستم تا حدود چهارم و سوم پیش از میلاد را در بر می‌گیرد. از زبان‌های ایرانی باستان چهار گویش آن شناخته شده‌ است: مادی، سکایی، اوستایی و فارسی باستان. از زبان مادی و سکایی که یکی در غرب ایران و منطقه فرمانروایی ماد و دیگری در شمال، از مرزهای چین تا دریای سیاه، از جمله بین اقوام پارت و ساکنان سغد، رایج بوده، تنها واژه‌ها و عبارت‌هایی در نوشته‌های دیگران برجای مانده‌ است. اما از زبان‌های اوِستایی و فارسی باستان مدارک بسیار در دست است. زرتشت کتاب خود را به زبان اوِستایی نوشته‌ است.

خط باستان، خط میخی بوده‌ است و به نظر می‌رسد در زمان هخامنشی، خطی رایج در بین هیچ گروهی از مردم نبوده است و تنها خطی ادبی برای نوشتن سنگ‌نوشته‌ها بوده‌ است که برای نگاشتن این سنگ‌نوشته‌ها استفاده می‌شده‌ است . زبان فارسی باستان از نظر دستوری پیچیده‌تر از نسل‌های بعدی فارسی بوده‌ است.

فارسی میانه:

در رده‌بندی زبان‌شناسی، به زبانی که از سده سوم پیش از میلاد تا سده هفتم پس از میلاد در ایران زمین، کاربرد داشته‌ است، میانه می‌گویند. زبان پهلوی به گویش مرکزی میانه که در دوران اشکانیان و ساسانیان رواج داشت، گفته می‌شود. پارت‌ها به زبان پهلوی شمالی (پارتی) که جزیی تفاوت با پهلوی جنوبی دارد، سخن می‌گفتند. پهلوی جنوبی در عهد ساسانیان رواج داشته‌ است. دستور زبان پهلوی ساده‌تر از باستان اما پیچیده‌تر از فارسی نو بوده‌ است.
کلمهٔ پهلوی به معنی منتسب به پهلو است که خود صورتی از واژهٔ پارت است، و به عبارتي زبان پارتيان بوده. زبان پهلوي يا پارسي ميانه (پارسي دري) شکلی از زبان فارسی است که واسطهٔ مستقیم میان پارسی باستان و فارسی امروزی است، كه بعد ها فارسي نو كه فارسي امروزي مي باشد از اين زبان به وجود آمده.

فارسی نو:

زبان فارسی میانه، پس از تحول و آمیختگی با لهجه‌ها، گویش‌ها و زبان‌های خویشاوند نزدیک و همچنین وارد شدن وام واژه‌ها، فارسی نو را به وجود آورده‌ است. بنابراین جای تعجب نیست که شباهت‌های فراوان چه از نظر واژگانی و چه از نظر دستوری میان این دو زبان وجود دارد. در واقع تحولی که از فارسی باستان تا فارسی میانه اتفاق افتاده‌ است بسیار عظیم‌تر از تحولی‌ است که از فارسی میانه تا فارسی نو رخ داده‌است. در این میان، فردوسی با سرودن شاهنامه در سدهٔ چهارم تاثیر مهمی بر بازیافت بسیاری از واژه‌های گم‌شدهٔ زبان فارسی داشت و خود این تاثیر را در شاهنامه اعلام کرده‌است. اگر کوشش‌های خودجوش فردوسی نبود، هویت فارسی امروز بسیار بیش از این به خطر می‌افتاد.



تاریخچه خط و الفبای فارسی:

خط فارسی کنونی، فارسی‌شدهٔ خط عربی است که چهار حرف «پ»، «ژ»، «گ» و «چ» را افزون بر آن دارد.
الفبای فارسی-عربی در دوران اسلامی و پس از تسخیر ایران شکل گرفت. ایرانیان در شکل گیری و بهبود این خط، نقش بزرگی داشته‌اند. این خط در اصل برای نگاشتن قرآن و انجام امور دیوانی و دولتی به ابداع شد. دیوان‌سالارانی که در دستگاه دولتی و فرهنگی اسلامی به کار مشغول بودند عموما با یک یا چند الفبای آن زمان مانند پهلوی، آرامی، سغدی و مانوی آشنا بودند و با الهام از این خطوط اقدام به ابداع خط جدیدی نمودند.

خط در ایران:

پس از حمله اعراب و آمدن اسلام به ایران، فرهنگ ایران در دو دورهٔ پیش از اسلام و پس از اسلام بررسی می‌گردد. به‌ همین ترتیب مبحث خط نیز دو بخش می‌شود؛ بخشی از آن مربوط به خطوط پیش از اسلام در ایران و بخش دیگر مربوط به خط پس از اسلام است.

گوناگونی خط در ایران پیش از اسلام:


خط ایلامی:

دبیرهٔ ایلامی، از ۲۹۰۰ سال پیش از میلاد به شکل‌های نیاایلامی، ایلامی باستان و میخی ایلامی دگرش یافت. دبیرهٔ میخی ایلامی، دبیره‌ای میخی است که از ۲۵۰۰ پ.م. تا ۳۳۱ میلادی به کار می‌رفته‌ است. این دبیره از دبیرهٔ میخی اکدی بدست آمده‌ است. دبیرهٔ میخی ایلامی از ۱۳۰ نشانه ساخته شده‌است، که این تعداد بسیار کم‌تر از دیگر دبیره‌های میخی است.

خط میخی هخامنشی:

خط میخی هخامنشی به احتمال زیاد توسط داریوش بزرگ ایجاد شده‌است. این نوع خط میخی که متشکل از ۵۰ علامت است. آخرین نوع خط میخی‌ است که ابداع شده‌ است (در سده‌ٔ ششم پیش از میلاد). این خط برای نوشتن کتیبه‌های هخامنشی به کار رفته‌ است. خط میخی هخامنشی خطی نیمه الفبایی نیمه هجایی است به علاوهٔ ۸ علامت (اندیشه‌ نگاشت) که برای لغات پر استفاده مثل شاه، کشور و اهورامزدا به کار می‌روند. این خط از ساده‌ترین خطوط میخی است. تنها خط میخی اوگاریتی است که از آن ساده تر است و صد در صد الفبایی است. این خط همکنون در استاندارد یونیکد (۴٫۱) پذیرفته شده و بازه‌ای به آن اختصاص داده شده‌ است.

خط پهلوی:

خط پهلوی نام یک دستهٔ کلی از دبیره‌هایی است که برای نوشتن زبان(های) فارسی میانه (شامل پهلوی اشکانی) به کار می‌رفته‌اند. تمام این خطها ریشه در خط آرامی دارند و مانند آرامی از راست به چپ نوشته می‌شده‌اند. خط رسمی دوران ساسانی، خط پهلوی بوده‌ است. این خط از ویرایش خط پارتی ایجاد شده‌ است.

دبیره‌های پهلوی را معمولاً به زیرشاخه‌های زیر تقسیم می‌کنند:

- پهلوی اشکانی (کتیبه‌ای و گسسته‌ است)
- پهلوی ساسانی (یا پهلوی زرتشتی)
- پهلوی گسسته (یا پهلوی کتیبه‌ای)
- پهلوی پیوسته (یا پهلوی کتابی)
- پهلوی زبوری یا مسیحی

این دبیره‌ها گرچه اصل و ریشه‌ای یکسان و شباهت‌هایی با هم دارند، تفاوتشان به حدی‌ است که جداگانه از آنها یاد شود. خود واژهٔ پهلوی برگفته از پهلو است که خود صورتی از واژهٔ پرثوه (که صورت باستانی واژهٔ پارت است) می‌باشد.

دین دبیره (خط اوستایی):

در دورهٔ ساسانیان الفبایی از الفبای زبوری و پهلوی اختراع شد و اوستا بدان نوشته شد. این الفبا را الفبای اوستایی و دین دبیری نامیده‌اند. این الفبا برای هر یک از آواهای اوستایی یک نشانه دارد. نشانه‌های الفبایی جدا از هم نوشته می‌شده و در هر جای کلمه که می‌آمده یک صورت داشته‌ است. خط اوستایی در سده سوم میلادی برای نوشتن اوستا ابداع شد. این خط از خط پهلوی برگرفته شده ولی از آن کامل‌تر است و دارای ۴۲ حرف است و از راست به چپ نوشته می‌شود. گفتنی است این خط بسیار کامل است و نه مانند خط فارسی کنونی در نوشتن واج‌های صدادار بی تفاوت است و نه مانند خط لاتین برای نوشتن برخی از واج‌ها مانند kh = خ، ch = چ، gh = ق، و sh = ش در انگلیسی یا sch = ش، در آلمانی نیاز به کنار هم چینی چند واج دارد.

خط فارسی پس از اسلام:

ایرانیان در سده‌های نخستین اسلامی به خط‌های مانوی و پهلوی می‌نوشتند. در همین حال ایرانیان مسلمان نظیر "یزید فارسی" تلاش کردند شیوه نوشتن قرآن را که به خط نبطی بود و در آن ابهامات زیادی بود بهبود بخشند. در خط سریانی حروف بدون نقطه نوشته می‌شدند و مصوت‌های کوتاه و برخی مصوت‌های بلند مانند «ا» نوشته نمی‌شد. از آن رو که قرآن به زبان عربی بود، عرب‌ها در خواندن آن مشکلی نداشتند، ولی ایرانیان نمی‌توانستند آن را بخوانند؛ از این‌ رو ایرانیان با ذوق و سلیقه خود و با نیم نگاهی به خط پهلوی و خط اوستایی، نقش مهمی را در تکامل خط نوشتاری قرآن و در واقع خط عربی بازی کردند.

هرچند ایرانیان خط کنونی خود را از عرب‌ها وام گرفته‌اند، با این حال در تکامل این خط و در تبدیل آن به هنر خوشنویسی نقش عمده‌ای داشته‌اند. ایجاد نقطه و اِعراب در خط عربی را به‌ فردی بنام "ابواسعد دؤلی الفارس" و در قرن اول هجری نسبت داده می‌شود که بیشتر برای جلوگیری از اشتباه خواندن قرآن توسط غیر عرب‌زبانان از جمله ایرانیان انجام شد. ایرانیان بر اساس نیازهای زبانی خود الفبای فارسی را پدید آوردند. از سده سوم هجری به علت رواج نامه‌نگاری‌های دیوانی، کم‌کم خط‌های مانوی و پهلوی، جای خود را به الفبای فارسی دادند.



جایگزینی با خط فارسی امروز:

امروزه برخی از پژوهشگران بر این باورند که باید خط فارسی کنونی را که برگرفته از خط عربی است، با خط اوستایی ایرانی جایگزین نمود. از آن دسته ابراهیم پورداوود است. ایشان در بخش «دین‌دبیره» از کتاب «اوستا» چنین می‌نویسند:

چندی است که در ایران به کاستی‌های دبیرهٔ عرب برخورده و درصدد چارهٔ آن هستند. دسته‌ای طرفدار اصلاح همین دبیره (الفبا)ی کنونی هستند، دسته‌ای دیگر می‌خواهند که آن را به کناری گذاشته و دبیرهٔ لاتین را اختیار کنند. نتیجهٔ کار طرفداران اصلاح دبیرهٔ کنونی تا آن مقداری که به نظر نگارنده رسید بی مصرف و مضحک است. البته دبیرهٔ لاتین بسیار ساده و کامل است ولی گزینش آن از برای کشوری که همهٔ شئونات ملی خود را باخته‌ است و تنها دارای یک زبان شکسته‌ است صلاح نمی‌باشد. همه کس می‌داند که به واسطهٔ دبیرهٔ عرب این همه واژگان سامی به فارسی راه یافته‌ است به گونه‌ای که تنها یک سوم واژگان ما آریایی است «این آمار استاد پورداوود برای چند ده سال پیش است و هم اکنون با تلاش سره گویان ارجمند دست کم پنجاه درصد واژگان زبان فارسی معیار، آریایی است.». فردا پس از برگزیدن دبیرهٔ لاتین دسته دسته واژگان زبان‌های اروپایی به زبان ما راه خواهند یافت و صدها واژه مانند رولیسیون، کونستیسیون، پارلمان، کاندیدات، کمیسیون، بودجه و... با همان دبیرهٔ لاتین و املای درست فرانسه نوشته می‌شود: revolution , Constitution , Parlement , Candidate, Commission, budget,.... با این ترتیب زبان آلودهٔ ما آلوده تر خواهد شد. همان گونه که اندیشمندان ما می‌خواهند که با تغییر دبیره به دانش و آگاهی ما بیفزایند باید پیشرفت دادن ملیت مان را نیز در نظر داشته باشند. باید به گونه‌ای عمل کنند که از درخت کهنسال ما، دوباره شاخ و بری سر زند نه آن که تیشه به ریشهٔ آن رسد. ملیت ما باید دوش به دوش هم با شیمی و فیزیک و هندسه پیشرفت کند نه آن که یکی از آن‌ها فدای دیگری گردد. یگانه راه نجات ایران زنده نمودن سنت ملی آن است. چه خوب است که ترقی خواهان ما در تغییر الفبا نیز به «دین دبیره» که به فتوای دانشمندان اروپایی خاورشناس یکی از دبیره‌های خوب به شمار می‌رود نظری افکنند و این الفبای ساده و آسان را که در مدت چند ساعت می‌توان یاد گرفت به کلی فراموش نکنند. گذشته از آن که دین دبیره برگزیدهٔ نیاکان ماست به وسیلهٔ آن می‌توانیم خدمات شایانی به زبان و ملیت خود بنماییم و نفوذ واژگان عربی و ترکی و اروپایی در فارسی کم تر خواهد شد؛ همان گونه که در پارینه، دبیرهٔ عرب واژگان سامی را داخل زبان ما کرد در آینده «دین دبیره» واژگان فراموش شدهٔ (پارسی) را دوباره به یاد ما خواهد آورد و نیز به تلفظ درست واژگان فارسی که به واسطهٔ کاستی دبیرهٔ عرب دگرگون شدند موفق خواهیم شد، از آن جمله‌ است نام خود میهن ما «ایران» که تا چند سدهٔ گذشته تلفظ درست آن Eran محفوظ بود.


این نوشته ها رو تو ویکی پدیا خوندم!! هنوز هم هستند کسانی که دل و قلبشون واسه هویت و فرهنگ ایرانی میتپه و حاضرن هر کاری کنن تا این فرهنگ به بنیاد و ریشه خودش برگرده! من نمیدونم چرا تا صحبت از پارسی کردن و زدودن واژه های بیگانه از زبان ما میشه همه فکر میکنن ما عرب ستیز و نژاد پرستیم؟؟؟؟؟

ایران فرهنگ غنی و پاک داره که مال ماست مال من ایرانیه و من هیچ تناقضی با دین و یا ... توش نمیبینم و می خوام فرهنگی که یادم رفته و از آن پدرانم بوده رو دوباره یاد بگیرم و به فرزندانم هم یاد بدم و به خودم و کشورم و فرهنگ و مردمم افتخار کنم.

آیا این خواسته من غیر منطقیه؟ یا مشکلی داره؟؟
[تصویر:  i434896_logoParsi.gif]
پاسخ
 سپاس شده توسطkhp (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۴:۵۵:۳۷ عصر) ، stetar (۱۳۹۰/۴/۷، ۱۵:۰۳:۱۱ عصر) ، Pars (۱۳۹۰/۴/۷، ۲۲:۱۳:۴۰ عصر) ، milad1364 (۱۳۹۰/۴/۸، ۱۵:۳۷:۰۵ عصر) ، محمد (۱۳۹۰/۶/۱۹، ۲۱:۴۰:۳۹ عصر)
#30
(۱۳۹۰/۴/۷، ۱۴:۵۳:۴۸ عصر)Low Battery نوشته است: اول نفهم خودتی توهین نکن
دوم خودت بحثو شروع کردی با اون جمله بی فکرت
سوم خودت اینجا از همه بیشتر پست دادی که

دوست عزیز من قصدم توهین نبود شما به اعصاب خودتون مثلث باشین

بحثو من شروع کردم ولی شماها مجبورم میکنین ادامه بدم

مجبورم پست بدم
پاسخ
 سپاس شده توسطamir_tara67 (۱۳۹۰/۶/۱۹، ۲۱:۳۱:۳۸ عصر)


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان