۱۳۹۱/۲/۵، ۱۲:۳۹:۰۴ عصر
ای بابا
کلافه میکنید مثل اینکه تاپیک را نخوندیا
بخون بد بگو
کلافه میکنید مثل اینکه تاپیک را نخوندیا
بخون بد بگو
|
[برای 1.6] پلاگين بخش بازي Game Section 1.2 RC5.1 Final
|
||||||
|
۱۳۹۱/۲/۵، ۱۲:۳۹:۰۴ عصر
ای بابا
کلافه میکنید مثل اینکه تاپیک را نخوندیا بخون بد بگو
(۱۳۹۱/۲/۵، ۱۲:۳۹:۰۴ عصر)doodoo نوشته است: ای بابا دوست عزیز ظاهرا شما خودت تاپیک رو به درستی نخوندی ! من میدونم که در سایتی که لینکش بارها معرفی شده باید عضو بشیم و بعد می تونیم با کلیک روی هر بازی اون رو دانلود کنیم. من دارم میگم تعداد دانلود از اون سایت محدود شده است و بیشتر از 10 بازی نمی شه دانلود کرد واسه همین گفتم از دوستان اگه کسی همه بازی ها رو داره واسه بقیه بذاره
تبادل لینک رایگان جهت افزایش رتبه سایت
اولین سایت و انجمن مانیتورینگ سایتهای کلیکی ایرانی
۱۳۹۱/۳/۳، ۰۵:۰۲:۳۰ صبح
یک سوال دیگه داشتم :
من تعدادی بازی فلش دارم که پسوند اونها به جای swf ، exe هست ، این بازی ها رو می تونم اضافه کنم ؟ اگه می شه لطفا راهنمایی کنید واسه اضافه کردن بازی های فلش swf باید چیکار کرد. یعنی فایل php که می سازیم واسشون رو باید چه جوری بسازیم ( منظورم این نیست که بگین توی نت پد ) لطفا بگید چه کدهایی باید توی فایل php نوشت ممنون
۱۳۹۱/۳/۴، ۰۸:۱۳:۲۸ صبح
سلام براي اينكه وقت دوستان گرامي رو الكي نگيرن كل 21 صفحه ي اين تاپيك رو خوندم
و الان داره چشام در مياد ولي به جايي نرسيدممشكل: تمامي مراحل نصب رو طي كردم ولي تب بازي هاي آنلاين تو پنل ادمين نمياد راهكار هايي كه بچه ها ارايه دادن: 1.من از رو هاستم دانلود كرده بودم اين لينك رو دوباره دانلود كنيد: لينك دانلود خراب بود 2.پلاگين رو فعال و سپس غير فعال كنيد: انجام دادم جواب نداد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() توروخدا كمكم كنيد!!!!!
باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . . وبسایت تخصصی جی تی ای انجمن تخصصی بازی توپول گیمرز وبسایت دهکده ی دانلود آییییییییییی روزگار ![]() توی روز روشن میان مطالبتو میدزدن قالبتو میدزدن یه دفه محترمانه بگن سایتتم بده بیاد
۱۳۹۱/۳/۹، ۱۴:۱۸:۰۳ عصر
(۱۳۹۱/۳/۳، ۰۵:۰۲:۳۰ صبح)f125tk نوشته است: یک سوال دیگه داشتم : از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
۱۳۹۱/۳/۱۰، ۰۴:۱۸:۴۴ صبح
(۱۳۹۱/۳/۹، ۱۴:۱۸:۰۳ عصر)f125tk نوشته است:(۱۳۹۱/۳/۳، ۰۵:۰۲:۳۰ صبح)f125tk نوشته است: یک سوال دیگه داشتم : آپدیت
۱۳۹۱/۳/۱۰، ۰۵:۱۷:۳۶ صبح
از سایت اصلی بپرسید
community.gamesection.org نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
۱۳۹۱/۵/۱۴، ۰۷:۵۴:۲۵ صبح
با سلام به دوستان من نصب کردم اما تو صفحه اول نمایش داده نمیشه اسم بازی
![]() از کدوم فایل میتونم تقویم رو تغییر بدم بنویسم بازی و لینک رو بدم ممنون
۱۳۹۱/۵/۱۴، ۰۹:۰۴:۵۹ صبح
ادمین سی پی --> قالب ها و پوسته ها --> قالب ها --> پوسته مورد نظر --> قالبهای Header --> قالب header_welcomeblock_member
اونجا میتونید لینک های هدر رو تغییر بدید به صورت دلخواه.
پوسته فوق العاده زیبای مجید آنلاین - LianPortalVJ
ورژن دوم قالب لیان پرتال نصب مای بی بی + قالب لیان پرتال V2 + نصب و کانفیگ ۱۰ پلاگین به انتخاب شما = جهت استعلام قیمت پیام خصوصی بفرستید
| ||||||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| [برای 1.6.6] افزونه امتیازات بخش بازی Game Section Points | Cancer9003 | 6 | 8,092 |
۱۳۹۱/۵/۱۳، ۰۲:۵۶:۴۳ صبح آخرین ارسال: Cancer9003 |
|