| آخرین خبر ها |
انتشار نسخه MyBB 1.6.7 + معرفی MyBB 1.8
انتشار نسخه 3.8 پارسی ساز MyBB
[محصول MyBBIran] پلاگین پرداخت آنی حق عضویت (بانک ملت + بانک سامان + پرداخت امن بانک پاسارگاد) منتشر شد
|
| پلاگین Facilities محصول مای بی بی ایران زمان کنونی: ۱۳۹۱/۲/۲۷, ۱۵:۵۵:۳۵ عصر |
||||||||
|
|
|
[برای 1.6] پلاگین Facilities محصول مای بی بی ایران
|
|
۱۳۹۰/۴/۲۸, ۰۳:۰۷:۲۹ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: پلاگین Facilities محصول مای بی بی ایران
دوست عزیز من تاپیک را کامل مطالعه کردم بعد پست دادم
عرض بنده اینه که پلاگین از نظر ساختاری کمی مشکل داره یعنی بعد از اولین فعال سازی پلاگین وقتی تابع find_replace_templatesets عمل جستجو و جایگذاری کدهای جدید را انجام میده بعد از اینکه پلاگین را غیره فعال کنید یه مشکل بوجود میاد من این باگ را پیدا کردم و مشکلم حل شد حالا اگر صلاح دیدید به بنده پ/خ بزنید تا بیشتر در این مورد توضیح بدم و فایل اصلاحی را براتون بفرستم بنده اصلا قد جسارت نداشتم و شما استاد من هستید و فقط جهت اطلاع عرض کردم موفق باشید سوران شانس یعنی استفاده صحیح از موقعیتها در زندگی
-------------------------------------------------------------- سایت ما در زمینه طراحی و ساخت بازی های رایانه ای است پس اگر در این حرفه فعالیت دارید و یا تمایل به یادگیری و قصد ورود به این صنعت را دارید پیشنهاد میکنیم که به جمع خانواده هیرو بپیوندید تالار گفتگوی گروه بازی سازی هیرو |
|||
|
|
۱۳۹۰/۴/۲۸, ۰۳:۱۱:۰۰ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۴/۲۸ ۰۳:۱۱:۵۴ صبح، توسط AR@KST@R.)
|
|||
|
|||
|
منم عرض کردم باگی که میگی با یک بازگرداندن تمپلیت به حالت اول برطرف میشه.
دوست داشتین پ.خ کنید. مرسی بزرگترین فریاد سکوت است!!
دیگه هیچ گونه فعالیتی در این سایت ندارم بای برای همیشه, دوستانی که پروژه داده بودن و انجام نشده شرمندشونم دیگه انجام نمیدم و دوستانی که نیمه کاره بوده لطفا" از طریق سایتم با من در تماس باشند.
|
|||
|
|
۱۳۹۰/۴/۲۸, ۰۳:۴۱:۴۹ صبح
|
|||
|
|||
|
براتون پ/خ فرستادم
شانس یعنی استفاده صحیح از موقعیتها در زندگی
-------------------------------------------------------------- سایت ما در زمینه طراحی و ساخت بازی های رایانه ای است پس اگر در این حرفه فعالیت دارید و یا تمایل به یادگیری و قصد ورود به این صنعت را دارید پیشنهاد میکنیم که به جمع خانواده هیرو بپیوندید تالار گفتگوی گروه بازی سازی هیرو |
|||
|
|
آگهی
|
|
۱۳۹۰/۵/۷, ۲۱:۰۳:۴۱ عصر
|
|||
|
|||
|
برای من چرا جواب نمیده؟
عکسها رو باید جای خاصی آپ کنم ؟ یا توی همون فولدر خودش خوبه ؟ |
|||
|
۱۳۹۰/۵/۲۷, ۲۲:۰۹:۰۶ عصر
|
|||
|
|||
|
عکسهارو باید در پوشه images و در Facilities ذخیره کنید
شانس یعنی استفاده صحیح از موقعیتها در زندگی
|||
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶, ۲۲:۰۱:۲۰ عصر
|
|||
|
|||
|
من که هر کاری کردم چپ چین نشد که نشد
http://anti-offline.freeiz.com/ |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| [برای 1.6] (محصول مای بی بی ایران) پلاگین برترین ارسال کننده ها در صفحه اصلی Index Top Posters | Pars | 67 | 21,636 |
۱۳۹۰/۱۰/۲۴ ۱۳:۵۶:۲۷ عصر آخرین ارسال: !Omid StaR! |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

سردر
جستجو
لیست اعضا
سالنامه
راهنما
حامیان

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع