۱۳۹۰/۱/۲۳، ۲۰:۵۶:۳۳ عصر
فکر کنم نمیتونه این کوئری رو اجرا کنه! چون این داره میگه، اگه جدولی وجود داشت، حذف کن!
این کوئری رو حذف کن و چت رو نصب کن!
|
چت روم برای انجمن
|
||||||||||||
|
۱۳۹۰/۱/۲۳، ۲۰:۵۶:۳۳ عصر
فکر کنم نمیتونه این کوئری رو اجرا کنه! چون این داره میگه، اگه جدولی وجود داشت، حذف کن!
۱۳۹۰/۱/۲۳، ۲۱:۱۷:۰۵ عصر
(۱۳۹۰/۱/۲۳، ۲۰:۵۶:۳۳ عصر)behnam9856 نوشته است: فکر کنم نمیتونه این کوئری رو اجرا کنه! چون این داره میگه، اگه جدولی وجود داشت، حذف کن! حالا این ارور رو میده : کد: Query: CREATE TABLE ajax_chat_online ( userID INT(11) NOT NULL, userName VARCHAR(64) NOT NULL, userRole INT(1) NOT NULL, channel INT(11) NOT NULL, dateTime DATETIME NOT NULL, ip VARBINARY(16) NOT NULL ) DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin; Error-Report: Error-Code
۱۳۹۰/۱/۲۳، ۲۲:۱۹:۰۹ عصر
اقا میگم من اینو نمتونم دانلود کنم
کسی جواب نمیده؟؟؟ لا اقل یکی برام آپ کنه یه جا دیگه ممنونم میشم
۱۳۹۰/۱/۲۳، ۲۲:۳۹:۱۷ عصر
نقلقول: اقا میگم من اینو نمتونم دانلود کنمبا سلام خدمت شما دوست عزیز در up.iranblog آپلود کردم... ajax_chat-0.8.1.2_MyBB
۱۳۹۰/۱/۲۴، ۰۱:۴۴:۵۸ صبح
کس نصب کرده توی انجمنش تست کنیم
۱۳۹۰/۱/۲۴، ۱۷:۰۵:۴۰ عصر
۱۳۹۰/۱/۲۴، ۱۸:۴۸:۱۸ عصر
آره من که هر کاری میکنم با فایل دانلودی مشکل دارم
۱۳۹۰/۱/۲۴، ۱۹:۵۲:۲۵ عصر
http://worldpicture.gigpa.com/index.php
اینجا هست نمونه اون myshotbox ببینید خواستید هستش سرچ کنید پیدا میشه راحت نصب کنید
۱۳۹۰/۱/۲۴، ۲۳:۵۴:۱۰ عصر
shoutbox خیلی راحت نصب میشه اما در مقابل این اصلا صحبتش نیست!
مثل این میمونه که یکی بیاد دوچرخه رو با مرسدس بنز مقایسه! کنه!
۱۳۹۰/۲/۴، ۲۱:۵۰:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۲/۴، ۲۱:۵۳:۰۶ عصر، توسط behnam9856.)
حامد جان ای جکس چت روی لوکال به راحتی نصب میشه و مشکلی نداره! نیازی نیست حتمن روی هاست باشه!
ولی من نمیدونم چرا اینقدر بچه ها مشکلش کردن؟؟؟؟!!!!! ![]() خیلی راحته!!!! فولدره چت رو کپی میکنید توی روت هاست یا لوکال، فایل install.php رو اجرا میکنید و والسلام.. همین! ![]() آخر سر هم فایل install.php رو پاک میکنید... نمیدونم چرا اینقدر سختش کردید و پیچیده!دوستان از همون چتی که من آپلود کردم استفاده کنید! کاملا با مای بی بی سازگاره! | ||||||||||||
|
|