۱۳۸۹/۱۰/۳۰، ۱۴:۵۱:۳۸ عصر
توی پنل اخرین گزینه بعد ازابزار تعمیر و نگه داری
|
پلاگین امتیاز ها NewPoints
|
|||||||||||||||
|
۱۳۸۹/۱۰/۳۰، ۱۴:۵۱:۳۸ عصر
توی پنل اخرین گزینه بعد ازابزار تعمیر و نگه داری
باتشکر دیدم
این Error ها بعد از نصب این پلاگین بالای کنترل پنل انجمن ظاهر شد ، دلیلش چیه؟ ممنون میشم کمکم کنید.
کلی هم error بالای صفحه اصلی انجمن هست Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hamjazireh/public_html/inc/plugins/newpoints.php:8) - Line: 51 - File: admin/index.php PHP 5.2.15 (Linux) File Line Function [PHP] errorHandler->error /admin/index.php 51
۱۳۸۹/۱۱/۲، ۱۲:۴۹:۰۰ عصر
این فایل مورد داره: home/hamjazireh/public_html/inc/plugins/newpoints.php
پلاگین رو غیرفعال و سپس حذف کنید پلاگین رو
۱۳۹۰/۱/۱، ۲۳:۱۹:۴۳ عصر
با سلام
دوستان کسی نمیتونه بفهمه که مشکل این پلاگین چیه که باعث میشه دگمه ی تشکر از کار بیفته؟؟؟ ![]() من خیلی دوست دارم باهاش کارکنم ولی هربار که فعالش میکنم دگمه ی تشکرم از کار میفته لطفا یکی از کسانی که دستی در ویرایش یا ساختن پلاگین دارن چک کنن ببینن مشکل این پلاگین چیه من پیشاپیش از همشون ممنونم...
۱۳۹۰/۱/۲، ۰۰:۱۰:۵۱ صبح
من این پلاگین رو دارم و هیچ مشکلی هم با پلاگین تشکر نداره
نسخه پلاگین تشکرتون چنده ؟!
۱۳۹۰/۱/۲، ۰۰:۵۰:۵۶ صبح
نقلقول: من این پلاگین رو دارم و هیچ مشکلی هم با پلاگین تشکر ندارهنسخه ی پلاگین تشکر من فکر کنم سپاس (3.9) هست(از جلوی بخش پلاگین ها دیدم اگر این ورژنش نیست میرم تو هاست میبینم) eeee پس چرا برامن اینطوری میشه!!!! ![]() خوب اول برامن سالم بود و با دگمه ی تشکرم هم کار میکرد ولی بعد اینکه یکم پلاگین هام بیشتر شد یهو خراب شد حالا نمیدونم ربط داره یا نه ولی شاید داشته باشه به یک پلاگینی
۱۳۹۰/۱/۲، ۰۱:۳۰:۵۴ صبح
مشکل از یه پلاگین دیگه هست
تک تک غیرفعال کنید تا مشخص بشه
من فقط پلاگین تشکر تاریخ شمسی و امتیاز رو دارم که با فعال کردن امتیاز موقع تشکر کردن خطای زیر ظاهر میشه TypeError: xml.getElementsByTagName("del").item(0) is null
۱۳۹۰/۱/۱۳، ۲۲:۴۰:۲۴ عصر
دلیل این خطا قبلا مطرح شده.
| |||||||||||||||
|
|