هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور متن یک انجمن را فقط اعضا ببیند؟
سلام. من میخوام پست های یک تاپیک را فقط اعضا ببیند. باید چه کار کنم؟
امکانی که تو خود مای بی بی هست اینه که شما برای مهمان حق دیدن را برمیداری ولی در این صورت دیگه عنوان تاپیک هم نمایش داده نمیشه. چه کار باید کرد که عنوان تاپیک نمایش داده بشه ولی وقتی روش کلیک میشه پیغامی بده که چون شما عضو نیستی نمی تونی ارسال های این تاپیک رو ببینی؟
ممنون
پاسخ
 سپاس شده توسطamir_tara67 (۱۳۸۹/۱۰/۳، ۰۳:۱۰:۱۰ صبح)
در قسمت دسترسی گروه ها و انجمن ها!

مردان بزرگ اراده می‌کنند و مردان کوچک آرزو
[تصویر:  1348752239.gif]

اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی.
اگر روزی تهدیدت کردند، بدان در برابرت ناتوانند.
اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست.
اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت می‌خواهد.

پاسخ
سلام ممنون دوست عزیز
ولی همون طور که قبلا گفتم متاسفانه در این جا می شه کاری کرد که مهمان انجمن را مشاهده نکند یا موضوعات را مشاهده نکند ولی نمی توان کاری کرد که موضوعات را مشاهده کند ولی ارسال های آن موضوع را نتواند ببیند.
حالا چه کار میشه کرد که وقتی موضوعات را نمی تواند ببیند پیامی به او بدهد که چون شما کاربر نیستی دسترسی به این قسمت نداری.
الان پیامی که میده اینه
«متاسفانه در حال حاضر در زمان و تاریخ تعیین شده هیچ موضوعی در این انجمن وجود ندارد.»
پاسخ
درود
من هم همین مشکل را دارم.
وقتی برای گروه کاربری "مهمان" تیک گزینه ی "بتواند موضوع ها را مشاهده کند؟" را برمی دارم، در صفحه اصلی انجمن و در صفحات انجمن ها و زیر انجمن ها، عنوان تاپیک ها و اطلاعاتی مثل تعداد تاپیک ها ، تعداد ارسال ها و تعدا بازدیدها دیده نمی شود.
من میخوام در صفحه اصلی انجمن و دیگر صفحات انجمن، عنوان تاپیک ها و همچنین اطلاعاتی مثل تعداد ارسال ها و تعداد بازدیدها مثل قبل به "مهمان" نشان داده شوند تنها مسئله ای که هست اینه که من نمیخوام "مهمان ها" محتوای تاپیک ها را مشاهده کنند. احتمالاً برای این کار نیاز به پلاگین باشه !
ممنون میشوم که کمکی به من کنید
با تشکر
پاسخ
 سپاس شده توسطgeo (۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۰۴:۵۱:۲۸ صبح) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۶:۳۵ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۸:۲۰ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۱:۴۱ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان