آخرین خبر ها
  انتشار نسخه MyBB 1.6.7 + معرفی MyBB 1.8
  انتشار نسخه 3.8 پارسی ساز MyBB
  [محصول MyBBIran] پلاگین پرداخت آنی حق عضویت (بانک ملت + بانک سامان + پرداخت امن بانک پاسارگاد) منتشر شد

پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor
زمان کنونی: ۱۳۹۱/۲/۲۷, ۱۵:۴۲:۰۷ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Pars
آخرین ارسال: !Omid StaR!
پاسخ: 530
بازدید: 127853

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[برای 1.6] پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۰:۵۸:۰۷ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۷/۸ ۰۲:۵۲:۵۳ صبح، توسط Pars.)
ارسال: #1
پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor
درود خدمت دوستان،

استفاده از این پلاگین در تمامی انجمن های پارسی زبانی که از پارسی ساز مای بی بی ایران استفاده نمی کنند دزدی محسوب می شود!

[تصویر:  plugin_add.png] پلاگین: ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor
[تصویر:  version.png] نسخه: 1.0.3

[تصویر:  info.png] عملکرد: افزودن ادیتور پیشرفته بدون نیاز به html در تمامی قسمت های انجام که امکان ارسال متن می باشد.

[تصویر:  user.png] نویسنده: mamaly12h
[تصویر:  d.png] معرفی: 23 Des 2010
آخرین بروزرسانی: ---

[تصویر:  wrench.png] نصب:
آپلود فایل ها و فعال سازی از کنترل پنل مدیریت

آموزش های مربوطه در ارسال شماره 2 و 4

[تصویر:  photos.png] نمونه:
پیوست

توجه: این نسخه تنها به خاطر اینکه در برخی انجمن ها نامگذرای شکلک ها به صورت غیر اصولی به همراه علامت [ یا ] و... بود ویرایش شده پس اگر با ادیتور مشکلی ندارید به روز نکنید.
دانلود مجموعه کامل به همراه زبان پارسی (نسخه 1.0.3):
MyBB WYSIWYG Editor 1.0.3 (by MyBBIran.com).zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 1689
اندازه 46.99 KB

[تصویر:  house_link.png] لینک اصلی:
http://mods.mybb.com/view/mybb-wysiwyg-editor
------------------------------------------------------------------------
آرشیو:
نسخه 1.0.2
MyBB WYSIWYG Editor 1.0.2 (by MyBBIran.com).zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 2905
اندازه 45.61 KB

نسخه 1.0.1
MyBB WYSIWYG Editor 1.0.1 (by MyBBIran.com).zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 462
اندازه 45.83 KB

نسخه 1.0
MyBB WYSIWYG Editor (by MyBBIran.com).zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 282
اندازه 45.36 KB

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

وبلاگ شخصی من
NajafiPour.ir

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
[تصویر:  1348752239.gif]

اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی.
اگر روزی تهدیتت کردند، بدان در برابرت ناتوانند.
اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست.
اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت میخواهد.

مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط: satropat ، SaintAnger ، parsilu ، sia1 ، Low Battery ، Cancer9003 ، mamaly12h ، d3adlY ، texas ، S-ARM ، AR@KST@R ، jafari52 ، goldten ، varnayan ، Anonymous ، amir_tara67 ، funset ، BSE ، ™IRAN FORUM ، frhmhd ، Mt edition ، golforosh ، alirezabe ، Reza ، alone ، hks ، BB Baz ، DJMOKHTAR ، www.suma.ir ، sattarforum ، hamid2day ، chelseafc1 ، masooumi ، kavehkorg ، davaran ، ninos ، bikalac ، dimorun ، diyarbikasan ، amokhaliband ، senator ، educator ، peymanpbl ، arakueed ، bl4ckl0rd ، Mahdi_Rashed ، amindid ، persianweb ، bahram ، esmaili2039 ، Mobile ، rezapj ، M A T R I X ، ahmadb ، abdolah ، ghanari ، mparsa ، falaknaz ، arang ، R0D3N4 ، arix ، bl4ckd0om ، __Mobin__ ، hcrespo119 ، ostad24000 ، LORD SaeeD ، sepanta-gsm ، persianvip ، Amin_vbp ، ali_hidden ، fantomnet ، cniran ، sab-zero ، sajjadgame ، ZEUS ، saeedhunter ، 2Admin ، alireza013 ، 2delboro ، mahdi.sagga ، alimasumi ، cilgin2012 ، rizesh ، Master. ، MAJID-SPORT ، Sasha ، papalook ، cpsd ، mahpishoni ، javad26 ، umzst ، Sakar ، h0mayun ، ابوالفضل ، Mohammad-Za ، persiavip ، darya1012 ، MohammadRN ، SSASHA ، mybb1 ، nourooz ، ivan ، Naga Queen ، s.moein.h ، AmirMohamad ، میدوری ، lordehsan ، carrow ، baloochs ، mkh534 ، 1STAR ، saleck ، Mohammad.T ، funset 2 ، julio ، mihanforum ، ahmadfononi ، محمد ، khp ، milad1364 ، dayyertemp ، Farhoodi ، imanmoodi ، Web4Fun ، soung ، dokaven ، hesam_esf ، djary ، esmati ، yahova ، scarce ، salehkhan ، yaser0421 ، reza_ ، s404 ، hossein72 ، tofighi ، 1mihan.com ، shnoit ، Soren ، reza536 ، aidin ، Royaei ، Srbija ، armin3000 ، رضا ، Hamed Zahedi ، i-engs ، Engineer.A ، ms83 ، vBulletin ، الناز ، bartar ، artin ، never ، pcsoft ، mohammad6 ، Mdl ، pdistb.ir ، snap ، Amir_Sam ، hichki ، samet98 ، amirok ، Christian ، eneah ، SajjadM2 ، hamidhr_r ، digital ، ehsanfotoo ، what? ، kados ، atashtir ، quester ، SB_RAP ، caren ، arsham ، mr.xpr ، !Omid StaR! ، S.Nasiri ، myavarahmadi ، kingsolomon ، nooromahdi ، mnj1364 ، bahalpic ، djcsaeed ، mdvdbasic ، 619hamid ، raman ، mf2fx ، msart
آگهی
آنتی ویروس
تبلیغات
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۱:۰۰:۳۵ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۱۰/۳ ۰۰:۰۳:۵۳ صبح، توسط Pars.)
ارسال: #2
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor
این ارسال برای آموزش های مربوطه!

1- برای استفاده از امکانات پلاگین در پاسخ سریع، باید ایتدا پلاگین پاسخ سریع پیشرفته را نصب کنید:
http://community.mybbiran.com/thread-3013.html

2- در صورتی که با عرض ادیتور در هر قسمتی مشکل دارید (عرض کم است یا دارای اسکرول می شود):
http://community.mybbiran.com/thread-869.html

وبلاگ شخصی من
NajafiPour.ir

سپاس شده توسط: sia1 ، BB Baz ، jafari52 ، dimorun ، peymanpbl ، amindid ، persianweb ، alone ، R0D3N4 ، mparsa ، www.suma.ir ، bl4ckd0om ، fantomnet ، عارف ، rizesh ، nourooz ، sepanta-gsm ، bia2sms ، mahpishoni ، میدوری ، MAJID-SPORT ، ahmadfononi ، dayyertemp ، 1STAR ، khp ، hossein72 ، amir_tara67 ، ms83 ، vBulletin ، akspix ، yaser0421 ، pdistb.ir ، hichki ، digital ، tofighi ، golforosh ، mf2fx ، ramtin535
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۱:۳۴:۳۳ صبح
ارسال: #3
ممنون از همه کسانی که در ساختن این ادیتور کمک کردن و باعث شادی تمامی کاربران شدند . ان شاء الله با پلاگین های بیشتر مای بی بی ایران بهتر از قبل در پله های ترقی قرار خواهد گرفت.
 سپاس شده توسط: Pars ، amir_tara67 ، golforosh ، BB Baz ، www.suma.ir ، sattarforum ، mamaly12h ، peymanpbl ، alone ، R0D3N4 ، bl4ckd0om ، mparsa ، 2Admin ، Sakar ، 1mihan.com ، aidin ، hossein72 ، yaser0421 ، Christian
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۱:۳۵:۱۵ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۱۰/۴ ۰۷:۴۶:۲۹ صبح، توسط S-ARM.)
ارسال: #4
دوستانی که از هات ادیتور استفاد میکردند و حالا قصد اینا دارند که از این ادیتور استفاده کنند باید حتما مراحل زیر را انجام بدند در غیر اینصورت ادیتور جدید مشکل خواهد داشت

1- اگر پلاگین هات ادیتور رو نصب کردید غیر فعال کنید
2- اگر هات ادیتور رو به صورت دستی نصب کردید حتما تمامی کد های قسمت های مربوطه از قالبتونا به حالت عادی برگردونید(کدهای پیشفرض خود مای بی بی)

نكته: قالب های زیر باید به شكل اولیه خود باز گردانده شوند.
editpost
newreply
newthread
post_attachments_attachment_postinsert
private_send
showthread_quickreply
usercp_editsig
xmlhttp_inline_post_editor

3-(مهم) حتما فایل class_parser.php فابریک مای بی بی (همونی که در پک مای بی بی هست) رو جایگزین فایل قبلی کنید حتما
(با این کار مشکل سرچ هم حل خواهد شد)

برای راحتی دوستان و این که دچار اشتباه نشند میتونید فایل زیر را دانلود کنید و محتویاتش رو توی پوشه inc انجمنتون بریزید

کد:
http://upload.s-arm.com/dl/23122410class_parser.zip

4- کنترل پنل ادمین ==> پیكربندی ==> تنظیمات
Clickable Smilies and BB Code
هر دو گزینه را فعال کنید

5- با توجه به این كه بسیاری از كد ها در هات ادیتور متفاوت بودند و در صورت تغییر class_parser.php به صورت كد نمایش داده میشوند ، بهتر هست كه این كد ها به صورت مای كد به انجمن افزودن شوند.

کنترل پنل ادمین ==> پیكربندی ==> مای كد MyCode
==> افزودن MyCode جدید

عنوان : HotEditor Align

عبارت منظم :

کد:
\[(center|left|right|justify)\](.*?)\[/\1\]

جایگزینی :

کد:
<div style="text-align: $1;">$2</div>

این آموزش گزینه های 1 و 2 و 3 اش نوشته من بود و بقیه اش رو آقا محمد mamaly12h زحمتشا کشید
 سپاس شده توسط: BB Baz ، www.suma.ir ، sattarforum ، parsilu ، alimasumi ، amindid ، alone ، R0D3N4 ، bl4ckd0om ، __Mobin__ ، mparsa ، cniran ، pouya1364 ، 2Admin ، behroz khan ، ms83 ، sepanta-gsm ، funset 2 ، arminkit ، ahmadfononi ، mehotkhan ، geo ، collegiantab ، amir_tara67 ، Srbija ، vBulletin ، yaser0421 ، Night ، Christian ، digital ، tofighi ، mf2fx
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۱:۴۶:۰۲ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۱۰/۲ ۱۱:۵۲:۱۰ صبح، توسط Cancer9003.)
ارسال: #5
مرسی از زحمات همه عزیزان واقعاً دستتون درد نكنه

سپاس شده توسط: Pars ، BB Baz ، www.suma.ir ، S-ARM ، alone ، R0D3N4 ، bl4ckd0om ، mparsa ، hossein72 ، yaser0421 ، Night ، tofighi
آگهی
آنتی ویروس
تبلیغات
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۱:۵۰:۱۶ صبح
ارسال: #6
سلام
نتونستم به یك تشكر اكتفا كنم
باید بگم كه كارتون واقعآ عالیه
در اینجا از همه عاملین این ابزار تشكر میكنم
امیدوارم موفق و پیروز باشید

سپاس شده توسط: Pars ، BB Baz ، www.suma.ir ، sattarforum ، R0D3N4 ، golforosh ، bl4ckd0om ، __Mobin__ ، hossein72 ، kineh ، yaser0421
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۲:۱۷:۱۹ عصر
ارسال: #7
لطفا بگید ما که از هات ادیتور استفاده میکنیم برای نصب این ادیتور زیبا باید چه مراحلی رو طی کنیم؟Blush

کانون هواداران آرژانتین در ایران!
 سپاس شده توسط: R0D3N4 ، bl4ckd0om ، aidin
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۲:۲۶:۰۳ عصر
ارسال: #8
دستت درد نکنه علیرضا جان عزیز واقعا گل کاشتی من استفاده کردم واقعا فوق العاده بود داشتم انجمن خودم رو به ویبولتن انتقال میدادم فقط به خاطر نداشتن یک ادیتور خوب و کامل . برای نصب این ادیتور هم باید فایلهای مربوطه رو تو هاستت بریزی و بعد اونو از قسمت پلاگین ها فعال کنی همین چیز دیگری نمی خواد.

varnayan, از December 2009 عضو مرجع پارسی MyBB می باشد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط: www.suma.ir ، alone ، R0D3N4 ، bl4ckd0om
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۲:۳۲:۲۴ عصر
ارسال: #9
دست شما درد نکنه از زحمات تک تک دوستان سپاس می کنم اما من یه مشکلی دارم پلاگین رو نصب و فعال کردم اما متاسفانه هیچ ادیتوری رو برام نشون نمیده من در هر دو مرورگر فایرفاکس و اکسپلورر امتحان کردم اما متاسفانه باز لود نمیشه اینم تصویرش

[تصویر:  vpn4txqfgtwl52b233vq.png]

من از هیچ ادیتور دیگه ای استفاده نمی کنم و تمامشون غیرفعال هستن!!!!Confused

درعجبم از متمدن نماهایی که دم از فرهنگ ایرانی می زنند و در عمل، خود تابع فرهنگ غربند!!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط: www.suma.ir ، bl4ckd0om
آگهی
آنتی ویروس
تبلیغات
۱۳۸۹/۱۰/۲, ۱۲:۳۴:۲۶ عصر
ارسال: #10
فایل جاوا اسکپریپت را آپلود کردید؟

وبلاگ شخصی من
NajafiPour.ir

سپاس شده توسط: jafari52 ، bl4ckd0om

موضوع بسته شده است 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

هاست دیتا