| آخرین خبر ها |
انتشار نسخه MyBB 1.6.7 + معرفی MyBB 1.8
انتشار نسخه 3.8 پارسی ساز MyBB
[محصول MyBBIran] پلاگین پرداخت آنی حق عضویت (بانک ملت + بانک سامان + پرداخت امن بانک پاسارگاد) منتشر شد
|
| انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها زمان کنونی: ۱۳۹۱/۲/۲۷, ۱۵:۴۱:۴۳ عصر |
||||||||
|
|
|
انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها
|
|
۱۳۹۱/۲/۱۰, ۱۲:۱۵:۵۱ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها
با سلام . من از فروم شما در سایتم استفاده کردم. اگه بخوام لوگوی سایت خودم رو اون بالا بزنم این جرم محسوب میشه ؟! من در این موارد کاملا مبتدی هستم. اگه جرم حساب نمیشه یه نفر یادم بده چه جوری لوگوی خودم رو اون بالا سمت چپ روبروی لوگوی mybbiran بزنم. هدشئ آدرس فروم من http://www.civilitec.com/forum/
|
|||
|
۱۳۹۱/۲/۱۰, ۱۳:۰۹:۳۷ عصر
|
|||
|
|||
|
درود
عزیزم خوش امدین نه دادا عزیزم این جرم نیست شما با خیال راحت لوگو برا خودتون بزارید ![]()
کسانی که تا دیروز بی سواد بودند در ما بی بی رشد پیدا کردند و حالا منکر مای بی بی شدند ![]()
|
|||
|
۱۳۹۱/۲/۱۳, ۰۰:۰۰:۰۹ صبح
|
|||
|
|||
|
درود
این همکارتون (reza_) دست از کپی کاریاش بر نداشت, قبلا" هم بش اخطار داده بودم. به هر حال بچه ای بیش نیست و بن شد. بزرگترین فریاد سکوت است!!
دیگه هیچ گونه فعالیتی در این سایت ندارم بای برای همیشه, دوستانی که پروژه داده بودن و انجام نشده شرمندشونم دیگه انجام نمیدم و دوستانی که نیمه کاره بوده لطفا" از طریق سایتم با من در تماس باشند.
|
|||
|
آگهی
|
|
۱۳۹۱/۲/۱۶, ۱۶:۰۲:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۲/۱۶ ۱۶:۰۳:۲۰ عصر، توسط 619hamid.)
|
|||
|
|||
|
wp-h e l p.ir
کلا کپی رایت پارسی ساز و پوسته نداره ![]()
pansa.zgig.ir سایت جدید من |
|||
|
۱۳۹۱/۲/۱۶, ۲۰:۰۱:۱۱ عصر
|
|||
|
|||
|
کپی رایتش مربوط به مای بی بی اصلی هست اما لینکش به اینجا ختم میشه
انجمن سهند ![]() موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت مقدمه ی گستاخی است TURKEY boy چقدر سخت است همرنگ جماعت شدن وقتی جماعت خودش هزار رنگ است در جواب ابلهان آنقدر خاموش ماندیم که گفتند: حرف حساب جواب ندارد... |
|||
|
۱۳۹۱/۲/۱۸, ۲۱:۵۹:۰۷ عصر
|
|||
|
|||
| RE: انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها | |||
|
امروز, ۱۴:۴۶:۰۱ عصر
|
|||
|
|||
|
درود
نام کاربری : lawgostar پروفایل : http://community.mybbiran.com/user-7834.html آدرس انجمن : http://forum.lawgostar.com/ کپی رایت : به کلی حذف شده !
مشاوره , نصب , خدمات دربهای برقی
کرکره اتوماتیک و جک های برقی اجرا پروژه در تمام نقاط ایران با بیش از 10 سال سابقه فعالیت صفحه اینترنتی ما انجمن پشتیبانی فعلا بسته است ! مشاوره از طریق آیدی بنده انجام میشه khp_alizadeh@yahoo.com |
|||
|
آگهی
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

سردر
جستجو
لیست اعضا
سالنامه
راهنما