| آخرین خبر ها |
انتشار نسخه MyBB 1.6.7 + معرفی MyBB 1.8
انتشار نسخه 3.8 پارسی ساز MyBB
[محصول MyBBIran] پلاگین پرداخت آنی حق عضویت (بانک ملت + بانک سامان + پرداخت امن بانک پاسارگاد) منتشر شد
|
| درخواست قالب نجومی زمان کنونی: ۱۳۹۱/۲/۲۷, ۱۵:۴۱:۱۵ عصر |
||||||||
|
|
|
درخواست قالب نجومی
|
|
۱۳۸۹/۹/۲۴, ۱۰:۳۹:۵۱ صبح
|
|||
|
|||
|
درخواست قالب نجومی
سلام و وقتبخیر دوستان عزیز
بنده الهامیان هستم از انجمن نجوم آسمان مهر، به آدرس زیر: mehrsky.mihanbb.com/index.php ما یك گروه نجومی فعال هستیم كه مدتی هست به دلیل مشكل داشتن فروم سایت خودمون، مهمان این سرویس شدیم. مدتی هست كه به دنبال قالبی نجومی و مناسب برای فروم هستیم، اما به نتیجه مناسبی نرسیدیم. از طرفی قالبهای شكیل كه مناسب كار نجومی باشند كمیاب هستند و از طرفی با گذاشتن قالب جدید تقریبا پلاگینهای خیلی زیادی مثل "گروههای كاربری" در پایین فروم، "یادداشتهای پروفایل"، "درجه كاربران" و برخی پلاگینها و امكانات دیگر رو از دست میدیم. چند وقت پیش قالبی رو در سرویس جوملا پیدا كردم كه بسیار شكیل هست. دموی قالب constrllation: joomla.siteground.com/index.php?mos_change_template=siteground73 لینك اصلی قالب constrllation: scriptha.freeblog.ir/1389/08/28/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-constellation-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9-%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/ خیلی ممنون میشم قالبی شبیه این رو برای این سرویس ما هم ایجاد كنید، یا اگر قالب نجومی مناسبی رو میشناسید، معرفی كنید. موفق باشید. آسمون مهرتون پر ستاره. جوینده. یا حق. |
|||
|
|
آگهی
|
|
۱۳۸۹/۹/۲۴, ۱۱:۰۲:۳۱ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست قالب نجومی
فکر نمیکنم کسی فرصت این رو داشته باشه که به صورت رایگان این کار رو بکنه
در نظر داشته باشید که مخاطب بعدی این قالب هم خیلی کم خواهد بود و حداکثر در چند فروم نجومی از این قالب استفاده خواهد شد پیشنهاد میکنم برای یکی از دوستان که کار طراحی قالب انجام میدن پیام خصوصی بفرستید
پاتوق بچه های دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک
|
|||
|
|
۱۳۸۹/۹/۲۴, ۱۲:۴۷:۲۴ عصر
|
|||
|
|||
|
یا سفارش بدید یه قالب
یا هم با استفاده از اموزش های که هست تو انجمن یه قالب بسازید یا ویرایش کنید که برای یه انجمن نجومی مناسب باشه طراحی قالب های اختصاصی : forum.patmat.ir - forum.funfar.ir - funset.ir/anjoman Yahoo! ID : amir.sheikhzadeh |
|||
|
|
۱۳۸۹/۹/۲۴, ۱۸:۳۲:۱۰ عصر
|
|||
|
|||
|
چرا توی mihanbb.com انجمن زدید که نتونید قالب بزارید
یک نمونه بذارید از چیزی که می خواهید |
|||
|
|
۱۳۸۹/۹/۲۴, ۲۱:۲۶:۲۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۹/۲۴ ۲۱:۳۰:۰۸ عصر، توسط alone.)
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما توی سرویس میهن بی بی هیچ کاری نمیتونید انجام بدید.
یعنی نمیشه قالب رو عوض کرد. من یک قالب دارم که میشه با یکم تغییرات از اون برای انجمن نجوم استفاده کرد. ولی متاسفانه در بخش vip هست که شما دسترسی به اونجا رو ندارید. من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است.(کوروش کبیر) |
|||
|
|
آگهی
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

سردر
جستجو
لیست اعضا
سالنامه