سلام
بهترین آپلود سنتر عکسی که میتونم معرفی کنم kleeja هست که خودم هم دارم استفاده می کنم ،،، مدیریت خیلی عالی و حرفه ای داره و میتونی توش تعریف کنی که کاربر چه قدر آپلود کنه و مهمان چه قدر .... یا اصلا میتونی بگی که کسی که با عنوان مهمان هست و قبلا نام نکرده هیچ فایلی نتونه به سرور انتقال بده ...
حتی برای اعضا مثل پرشین گیگ یک قسمت و پوشه اختصاص میده که هر کاربر میتونن به صورت اختصاصی و داخل پوشه خودشون آپلود کنند و حتی میتونن پوشه رو مدیریت و فایل ها رو حذف کنند .
این اسکریپت رو یکی از دوستان همین Mybb که الان نام کاربریشون رو به خاطر ندارم معرفی کردند که واقعا خیلی عالیه !!
این اسکریپت توسط گروه پی سی ول فارسی سازی شده و سایت پشتیبانش هم که کلی پلاگین و قالب های مختلف رایگان داره عربی هست .
این اسکریپت رو به دلیل مفید بودن من چند وقت پیش تو قسمت اسکریپت های انجمن گذاشتم و حالا لینکش رو برای شما میگذارم ، امیدوارم که براتون مفید واقع بشه .
از مدیران یک خواهشی داشتم که راهنمایی کنند ، من این رو میخوام بگذارم تو ویراشگر با عکس کوچکی در اونجا و اعضا که کلیک کردند یک صفحه ای با اندازه ای که میخوام باز بشه و کاربران آپلود کنند و یک لینک دریافت کنند .
اینم لینک دانلود از انجمن خودم :
http://vsb.ir/showthread.php?tid=21
بدرود