موضوعها: 86
اعتبار:
255
مشاالله به این سوالات.دوستان بیاید کامل بگید و آموزش جامع بذارید بهتره و سریع تره فکر کنم.
اچ تی اکسس فایل متنی هست که یه سری کد توش قرار داده میشه و دسترسی و فعالیت ها رو محدود میکنه.جزئی رو مشخص میکنید که خارج از دسترس باشه و جزئی استفاده بشه.
در عین سادگیش چیز مهم و پیچیده ای هست.
باید کد داخلش اضافه بشه تا محدودیت های لازم ایجاد بشه.
باز هم من شک دارم.
روشی رو که براتون گفته بودم قبلا کامل تر و بدون این همه دردسر به کار گرفته میشه اطمینانش هم بیشتر بود و همچنین سریع تر هست.
نصب و آپدیت انجمن مای بی بی | پلاگین و پوسته | تغییرات داخلی انجمن
نصب و بروزرسانی وردپرس طراحی پوسته های وردپرسی سبک با سئوی بالا
شخصی سازی پوسته های مای بی بی و وردپرس
طراحی سیستم مدیریت محتوای اختصاصی و خاص با برترین زبان های برنامه نویسی دنیا
جهت سفارش در تلگرام: firstboy000@
موضوعها: 3
اعتبار:
0
۱۳۹۲/۱۱/۱۷، ۰۰:۲۲:۳۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۲/۱۱/۱۷، ۰۱:۳۴:۱۷ صبح، توسط Amin IB.)
htaccess فایلی هست که وبسرور قبل از لود سایت شما دستورات داخل اون فایل رو چک می کنه و طبق اون سایت شما رو لود می کنه ! پسورد گذاری و ریدایرکت و حفاظت از حملات به دیتابیس و تایین سطح دسترسی و.. از جمله کار هایی هست که میشه باهاش انجام داد می تونه داخل هر پوشه وجود داشته باشه یا فقط یکی برای همه پوشه ها بحش طولانی هست و نمی شه تو یکی دو خط توضیح داد گوگل جستجو کنید
موضوعها: 17
اعتبار:
59
دوست من شما باید برای رفع مشکلتون با یک گروه امنیتی وارد معامله بشید و با خرج Money مشکلتون رو حل کنید! البته اگه سایتتون براتون مهمه!
مطمئن باشید خیلی از کاربران CMS ها زبان برنامه نویسی بلد نیستن و سیستمهایی مثل mybb و vb و ... رو مثل برنامه های ویندوز به صورت تجربی یاد گرفتن چه برسه به موارد امنیتی که پیچیده تر از برنامه نویسی هست!
پس مطمئنا نمیتونن شما رو تو رفع مشکلتون راهنمایی کنن