هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک : مشکل مکان نامعلوم
سلام ببخشید بعد از نصب و فعال سازی گوگل سئو هر کسی رو در انجمنم میبینم در بخش افراد آنلاین زده " مکان نامعلوم"
و به لینک مخصوصی هم میده به این آدرس http://bankmemari.ir/misc.php?google_seo_error=404
ممنونم میشم راهنماییم کنید تا درست کنم
پاسخ
سلام

----------------

نمایش صفحات 404 در افراد آنلاین؟
اگر شما میخواهید هنگامی که کاربران و ... انجمن در حال مشاهده صفحات 404 هستند موقیعت آنها را در افراد آنلاین نمایش داده شود این گزینه را فعال کنید . این کار توصیه نمی شود با فعال کردن این قابلیت مشکلات احتمالی از جمله هنگامی که مهمانی در حال مشاهده تصویر است و آن تصویر لود نشود آنرا هم همانند دیگران در لیست افراد آنلاین در حال خواندن صفحات 404 نمایش می دهد .
خیر
بله
بله,از جمله آدرس ها

-----------------

آيا اين مورد را بله زده ايد؟
برای کمک در کنار شما هستم 
پاسخ
 سپاس شده توسطMH-AKBARI (۱۳۹۲/۶/۱۰، ۱۶:۰۶:۵۷ عصر) ، sirafnet (۱۳۹۲/۶/۲۱، ۱۳:۳۱:۲۰ عصر)
ممنون از کمک شما
الان در بخش تنظیمات که رفتم در قسمت گوگل سئو 404 درمورد نمایش افراد آنلاین در صفحات خطای 404 گزینه NO فعال هست.
تصویر هم ضمیمه کردم.
میترسم نشون دادن این صفحه برای این باشه که افراد سایت براشون ارور بیاد و فکر کن سایت خراب هست
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید تا خیالم راحت بشه که گوگل سئو سایتم موردی نداره.با تشکر فراوان

[تصویر:  1378086492.jpg]

[تصویر:  1378086220.jpg]
پاسخ
میشه هر کسی که میتونه کمک کنه؟خواهش میکنم
پاسخ
دوست عزیز این صفحه 404 ونت فود هست هرچیزی که در سایتوجود نداشته باشد ولی درآدرس بار توسط کار بر زده شده باشد به این صفحه منتقل میشود.گوگل سئو فقط یکم پیشرفته ترش میکند وگر نه چه باگوگل سئو وچه بی گوگل سئو این صفحه وجوود خواهد داشت.
برای تقدیر از [تصویر:  postbit_reputation.gif]و یا[تصویر:  postbit_thx.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
آموزش مجازی دروس دوره راهنمایی

از این به بعد فقط دوروز درهفته می آیم به دلیل مشغله بسیار

نصب mybb وردپرس و طراحی قالب پذیرفته میشود .(باکمترین قیمت)
پاسخ
 سپاس شده توسطMH-AKBARI (۱۳۹۲/۶/۱۰، ۱۹:۳۱:۴۶ عصر)
واقعا مرسی میشه یک لحظه سایت رو بررسی کنید پس الان هیچ مشکلی تو سایتم از نظر گوگل سئو نیست یا بخشی رو که فعال کنم با توجه به دو تا تصویر بالا.ممنون میشم لطف کنید بررسی کنید.
پاسخ
این معمولا برای وقتیه که کاربر داره نسخه ی کامل جعبه ی پیام رو میخونه !Blush
پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۰:۵۸ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۳:۰۷ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۳:۱۳ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان