هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل بزرگ پاک شدن مدیر کل
با عرض خسته نباشید
من ی مشکل بزرگ دارم ... حواسم نبود ای دیم رو از مدیر کل در آوردم و الان نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم چکار کنم؟؟؟؟
به phpmyadmin برید، دیتابیسی که مای بی بی روش نصبه رو انتخاب کنید (از سمت چپ)
از تب های موجود در بالا SQL رو انتخاب کنید
کوئری زیر رو اجرا کنید
(کد زیر رو کپی کنید و روی Go کلیک کنید)

کد php:
UPDATE mybb_users
SET usergroup
='4'
WHERE uid=X
به جای x آی دی یوزرتون رو بزارید. که اصولا 1 هست
 سپاس شده توسطsaeedoscar (۱۳۹۲/۴/۲، ۰۰:۴۳:۱۷ صبح) ، navidahanj (۱۳۹۲/۴/۲، ۰۰:۴۹:۲۰ صبح) ، Pishro (۱۳۹۲/۴/۲، ۱۰:۴۷:۵۰ صبح) ، Doodoo (۱۳۹۲/۴/۳، ۱۳:۳۶:۰۹ عصر)
اتفاقی نیفتاد بعد از go زدنو زیاد وارد نیستم .
بعد از زدن go پیام موفقیت نمایش شد؟
این پیام رو ندیدین؟
نقل‌قول: 1 row affected. ( Query took 0 sec )

البته عرض کنم که گروه کاربری به ادمین تبدیل میشه ولی ممکنه از لحاظ ظاهر باز کاربر معمولی باقی بمونید. که برای رفع این مورد هم، هم میتونید از طریق کنترل پنل گروه کاربری نمایشی تون رو تغییر بدید و هم میتونید از طریق دیتابیس این کار رو انجام بدید با کوئری زیر

کد php:
UPDATE mybb_users
SET usergroup
='4'displaygroup='0'
WHERE uid=X
 سپاس شده توسطsaeedoscar (۱۳۹۲/۴/۲، ۰۰:۴۳:۰۸ صبح) ، navidahanj (۱۳۹۲/۴/۲، ۰۰:۴۹:۲۵ صبح)
مشکل بر طرف شد ولی یه مشکل دیگه ایجاد شده از طریق کنترل پنل مدیر‌کل وارد نمیشه و خطا 404 میده و باید به صورت دستی وارد پنل بشم (forum/admin)
شاید لینکش رو توی منو اشتباه زدید
این لینک پنل مدیریته که از طریق سایت میره و اشتباست و باعث خطا 404 میشه:
forum/1/index.php

چجوریدرستش کنم؟
لینک انجمنتون رو بذارید تا ببینیم مشکل چیه
(۱۳۹۲/۴/۲، ۱۳:۴۷:۲۰ عصر)reza.t.gh نوشته است: اگر صحبتی نمیکنم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم دلیل بر اینه که حرفتون اهمیتی نداره و حوصله بحث با عزیزان خردسال رو ندارم.

شما هم مشکلتون در تغییر ادرس هست.به صورت دستی وارد پنل مدیریت بشید
قالبها و پوسته ها
قالبها
قالب مورد نظر
Header Templates
header_welcomeblock_member_admin
کد زیر رو جایگزین کدهای موجود کنید:

کد php:
&mdash; <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$config['admin_dir']}/index.php">{$lang->welcome_admin}</a

ماشالله خوب هم صحبت میکنید! البته بنده حداقل 2 برابر شما سن دارم!

مشکل ایشون هم میتونه از قالب header_welcomeblock_member_admin باشه که راه حلش رو گفتید
هم میتونه از متغیر {$mybb->settings['bburl']} باشه که از طریق تنظیمات و General Configuration مقدار دهی میشه (Board URL)
موضوع بسته شد لطفا یک تاپیک دیگه ایجاد کنید یا اینکه تو پی ام به من بگید مشکلتون حل میکنم
آقای پاسخگو لطفا برای یادگیری بیشتر نسبت به مای بی بی اقدام نمایید و طرز صحبت را درست کنید در غیر این صورت برخورد جدی تر از من میبینید
آقای استایل گر لحن صحبت خود را درست کنید درست ممکن کسانی از شما اطلاعات کمتر داشته باشند ولی دلیل بر تمسخر دیگران نمیشود
برای بالا بردن خود دیگران را کوچک نکنیم
درود
.....
فعالیت مجدد برای کمک رسانی خدمت دوستان  Heart Heart Heart

راه ارتباطی : تلگرام

سپاس شده توسطreza.t.gh (۱۳۹۲/۴/۳، ۱۵:۰۸:۰۴ عصر) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۸:۴۷ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۲۰:۳۴ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۴:۱۳ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان