سلام من فایل رو گرفتم آپ . آنزیپ کردم مراحل نصب رو رفتم نا آخر کامپلت و تشسکر رو هم داد ولی وقتی میرم به سایت میبینم همون فایلهای آنزیپ شده هست نه سایت!doc
upload!!
اشکالم کجاست؟
upload!!
اشکالم کجاست؟
|
مشکل در نصب mybb
|
|||
|
سلام من فایل رو گرفتم آپ . آنزیپ کردم مراحل نصب رو رفتم نا آخر کامپلت و تشسکر رو هم داد ولی وقتی میرم به سایت میبینم همون فایلهای آنزیپ شده هست نه سایت!doc
upload!! اشکالم کجاست؟
۱۳۸۸/۱۲/۱۳، ۱۴:۳۷:۱۰ عصر
درود
لینک؟
2-paradise
.com /talk 2avalesheha 2-paradise.com باید چکار کنم الان مشکل از کجاست؟confirmeاز شماست یعنی؟ Index of /talk * Parent Directory * Documentation/ * Upload/ Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.12 Server at 2-paradise.com Port 80 برای index.php چه پرمیشنی باید داد دستکاریش گکردم میخوام برگردونم رو پر میشن اولیه
۱۳۸۸/۱۲/۱۳، ۱۵:۲۱:۲۶ عصر
شما تمام فایل های مای بی بی را آپلود کرده اید این کار اشتباه است.
شما فقط فایل های داخل پوشه آپلود را آپلود کنید. آموزش نصب:http://community.mybbiran.com/thread-726.html
پس وجود این فابل برای چه بود الان من چکار کنم؟
ممنون پوشه installو داک رو پاک کردم + پ.شه آپلود رو انتقال دادم به صفحه ما قبل okشد پرمیشن index چند است؟
۱۳۸۸/۱۲/۱۳، ۱۵:۵۸:۵۶ عصر
فقط خواندنی کافیست.
۱۳۸۸/۱۲/۱۳، ۲۰:۰۱:۰۸ عصر
پوشه داک و پاک کردم الان وقتی لاگین میکنم نمیتونه با کوکی بره صفحه اول
۱۳۸۸/۱۲/۱۳، ۲۰:۱۱:۳۰ عصر
باید آدرس کوکی هارو درست کنید. به تاپیک مشکلات ورود مراجعه کنید.
۱۳۸۸/۱۲/۱۴، ۱۴:۲۰:۱۴ عصر
به دلیل اینکه محتویات پوشه آپلود رو ریختم در صفحه قبل یعنی site.com/talk جای کوکی عوض شده و وقتی میروم عوض کنم مکتن رو Cookie Path
The path which cookies are set to, we recommend setting this to the full directory path to your forums with a trailing slash. /talk/upload به/ talkو ذخیره تغییرات رو میزنم تغییر اعمال نمیشود!!!!!!!
۱۳۸۸/۱۲/۱۴، ۱۸:۲۳:۳۶ عصر
در مسیر آپلود در هاست در پوشه inc فایل settings را باز کنید و تغییرات را در فایل اعمال کنید و ذخیره کنید.
| |||
|
|