هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور mybb رو به یه هاست دیگه منتقل کنم؟ کمککککککککک
سلام.
من یه سایت مای بی بی دارم.
مهلت هاستش فردا تموم میشه.
حالا از یه جای دیگه هاست گرفتم،میخوام مطالب سایت قبلی رو بدون هیچ مشکلی بریزم رو این یکی هاست.چطور باید منتقلش کنم؟

خواهشا زود کمک کنید تا مهلتش تموم نشده وگرنه کل مطالبم میپره.
پاسخ
درود
باید بکاپ بگیری ببریش رو هاست جدید
اگر هاست جدیدت ادامهای درستی باشند بگی اینکار و میکنند
اگر نکردند اموزش بکاپ گیری تو همین سایت هست
پیروز باشید Wink
درود
.....
فعالیت مجدد برای کمک رسانی خدمت دوستان  Heart Heart Heart

راه ارتباطی : تلگرام

پاسخ
 سپاس شده توسطatrevafa (۱۳۹۱/۶/۲۵، ۰۴:۳۹:۳۵ صبح)
اگه حجم اطلاعاتتون بیشتر از 20 مگ هست باید در 4 صبح این کا رو انجام بدی و گرنه سرور هنگ میکند
پاسخ
(۱۳۹۱/۶/۱۸، ۱۰:۲۵:۰۷ صبح)KAMRANASD نوشته است: اگه حجم اطلاعاتتون بیشتر از 20 مگ هست باید در 4 صبح این کا رو انجام بدی و گرنه سرور هنگ میکند

Idea
ما شا الله به این سرورا Big Grin

به خود هاستینگ بگید می بایست رایگان براتون انتقال بدن
نفس نفس تو سینه ام عطر نفس های شماست
اگر که قابل بدونین
فور یوزرز جای شماست

پاسخ
عزیزم اگه مدیران صلاح دونستند من اینکارو براتون انجام می دم ولی یک توضیح کوتاه میدم

اگه رو هاستتون سایت و انجمن نصبه می تونین از طریق فول بک آپ به هاست جدید منتقل کنید اگه هاست قبلی در مورد آپاچه یا لایت اسپید بودن تفاوتی نداشته باشن معمولا مشکلی پیش نمیاد اگه تفاوت داشتند مشکل پیش اومد یا هر چیز دیگه می تونین با قسمت ابزار و نگهداری سیستم تو پنل مای بی بی سطح دسترسی ها رو درست کنید Wink 99.9 % دیگه مشکلی پیش نمیاد

اگه فقط انجمن رو می خوای انتقال بدی به یک لینک دیگه یا سایت دیگه که کل فایل های انجمن رو یک تیکه زیپ کن انتقال بده تو هاست جدید بعد دیتا بیس انجمن رو از قسمت بک آپ سی پنل دانلود کن تو قسمت بک آپ سی پنل هاست جدید ریستور کن و یک یوزر برای دیتا بیس بساز تو فایل config.php اسم دیتا بیس که اکه یورز هاست فرق کنه تغییر می کنه رو میدی + بعد اینکه یوزر دیتا بیس رو از قسمت data base سی پنل به دیتابیس متصل کردی و دسترسی دادی رو می نویسی بعد سیو می کنی اگه تونستی از پنل انجمن لینک اصلی انجمن رو درست کن اگه نشد settings.php فکر کنم تو این فایل بگرد و لینک انجمن رو تغییر بده البته واسه اشخاصی که آشنایی به این چیز ها ندارند دستکاری این فایل باعث مشکلاتی میشه این راه دومه من همین طور که گفتن انجمن یکی از دوستانم رو انتقال دادم به یک سایت دیگه البته بهتره کسی که وارده انجام بده !

اولین راه که گفتم بهترینه دردسر کمتری داره!Dodgy

در مورد هنگ هم دوستمون درست گفتن البته سرور داریم تا سرور ! یکه سرور که قدرتش برای 200 سایته به 400 سایت هاست میدن این سرور ها طبق معمول همیشه لود بالا و هنگ ولی سرور های قوی هم هستن ربط داره از کجا هاست بگیری خواستی هاست خوب تو کانادا, پشت 5 لایه امنیتی دیتا سنتر , لایت اسپید , سی پنل , با پشتیبانی عالی بهت معرفی می کنم
F a r s i C h a t . Co
پاسخ
 سپاس شده توسطatrevafa (۱۳۹۱/۶/۲۵، ۰۴:۴۱:۱۰ صبح) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۶:۵۲ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۸:۳۶ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۲:۰۹ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان