هاست لینوکس هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.22 MyBB منتشر شد



امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[برای 1.6] پلاگینPostImage(اضافه کردن فایل به پست)
#21
بله هستشHeart
درود
.....
فعالیت مجدد برای کمک رسانی خدمت دوستان  Heart Heart Heart
 
راه ارتباطی : تلگرام



پاسخ
آگهی
طراحی سایت آموزش طراح سایت
#22
آقا یه نکته !!

من نصبیدم عالی بود ... فقط یه ایراد داش واسه من ..

وقتی می زنی آپلود فایل و می ره آپلود سنتر اسکرول نیست که صفحه رو بیاریم پایین تا لینک عکس آپلود شده رو کپی کنیم ... باید با جهت بزنی بیاد پایین... این از چی می تونه باشه؟!!!
پاسخ
#23
درود
میتونید با ویرایش عدد ارتفاع داخل پلاگین این امر را انجام دهیدWink
درود
.....
فعالیت مجدد برای کمک رسانی خدمت دوستان  Heart Heart Heart
 
راه ارتباطی : تلگرام



پاسخ
 سپاس شده توسطcheshmack (۱۳۹۱/۴/۵، ۰۲:۱۱:۴۱ صبح)
#24
محمد جان من ارتفاع رو تا 2500 تغیر دادم .. پلاگین رو غیرفعال سپس فعال کردم ولی باز اسکرول نیومد

کد:
$postimage = '<br />&nbsp;&bull;&nbsp;<span class="genmed"><a href="javascript:void(0);" onclick="window.open(\'http://up.cheshmack.com/index.php?mode=phpbb&lang=' . $lang->postimage_language . '&forumurl=\' + escape(document.location.href), \'_imagehost\', \'resizable=yes,width=1000,height=2500\');return true;">' .  $lang->add_image . '</a></span>';
پاسخ
 سپاس شده توسطirancook (۱۳۹۱/۱۰/۲۹، ۱۸:۱۴:۲۹ عصر)
#25
Huh
پاسخ
آگهی
طراحی سایت آموزش طراح سایت
#26
با سلام به اساتید محترم

من این پلاگین را نصب کردم و آدرس انجمنم را بجایxxx.comگذاشتم اما وقتی در ادیتور م روی گزینه (اضافه کردن فایل به پست)کلیک میکنم صفحه دیگری باز میشود و مینویسد ادرس اشتباه است ادرسی هم که در آدرس بارش میزند اینه

کد php:
http://istgah51.ir/Forum/upload/index.php?mode=phpbb&lang=%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C&forumurl=http%3A//istgah51.ir/Forum/newreply.php%3Ftid%3D11 


این یعنی چی ؟
در ضمن اینهم بخشی که آدرس انجمنم و وارد کردم

کد php:
    $postimage '<br />&nbsp;&bull;&nbsp;<span class="genmed"><a href="javascript:void(0);" onclick="window.open(\'[color=#FF0000]http://istgah51.ir/Forum/[/color]upload/index.php?mode=phpbb&lang=' $lang->postimage_language '&forumurl=\' + escape(document.location.href), \'_imagehost\', \'resizable=yes,width=1000,height=800\');return false;">' .  $lang->add_image '</a></span>';
}

?>

ممنون میشم راهنمایی کنید[/php]
[تصویر:  anjoman.gif]
پاسخ
#27
(۱۳۹۲/۳/۲۷، ۲۳:۵۰:۵۸ عصر)istgah51 نوشته است: با سلام به اساتید محترم

من این پلاگین را نصب کردم و آدرس انجمنم را بجایxxx.comگذاشتم اما وقتی در ادیتور م روی گزینه (اضافه کردن فایل به پست)کلیک میکنم صفحه دیگری باز میشود و مینویسد ادرس اشتباه است ادرسی هم که در آدرس بارش میزند اینه

کد php:
http://istgah51.ir/Forum/upload/index.php?mode=phpbb&lang=%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C&forumurl=http%3A//istgah51.ir/Forum/newreply.php%3Ftid%3D11 


این یعنی چی ؟
در ضمن اینهم بخشی که آدرس انجمنم و وارد کردم

کد php:
    $postimage '<br />&nbsp;&bull;&nbsp;<span class="genmed"><a href="javascript:void(0);" onclick="window.open(\'[color=#FF0000]http://istgah51.ir/Forum/[/color]upload/index.php?mode=phpbb&lang=' $lang->postimage_language '&forumurl=\' + escape(document.location.href), \'_imagehost\', \'resizable=yes,width=1000,height=800\');return false;">' .  $lang->add_image '</a></span>';
}

?>

ممنون میشم راهنمایی کنید[/php]

دمتون گرم آخر پشتیبانی هستیدا ...!!
حداقل یکی بیاد بگه خوندیم بهش محل ندادیم بیشتر دلمون خوش میشه!!
[تصویر:  anjoman.gif]
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان