مرجع پارسی MyBB
[برای 1.6] پلاگین سپاس Thanks - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مرجع پارسی MyBB (http://community.mybbiran.com)
+-- انجمن: آرشیو (http://community.mybbiran.com/forum-128.html)
+--- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی (http://community.mybbiran.com/forum-129.html)
+---- انجمن: مای بی بی نسخه 1.6 (http://community.mybbiran.com/forum-83.html)
+----- انجمن: پلاگین های MyBB 1.6 (http://community.mybbiran.com/forum-86.html)
+------ انجمن: موضوع ها و ارسال ها (http://community.mybbiran.com/forum-100.html)
+------ موضوع: [برای 1.6] پلاگین سپاس Thanks (/thread-2197.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49


RE: پلاگین سپاس Thanks - rainboy - 1390/11/22

بله الان مطلبه مربوط به بسته شدن چند پورت رو خوندم ممنون


RE: پلاگین سپاس Thanks - s18504k - 1390/11/22

سلام
ببخشید نمیدونم که این مشکل مطرح شده یا نه چون تعداد صفحه ها زیاد بود همشو ندیدم.
مشکل من اینه که دکمه سپاس زیر پست ها نیست.
ممنون میشم کمک کنید. ممنون.

koreanland.ir


RE: پلاگین سپاس Thanks - mymybb - 1390/11/23

درود
روی دکمه این پلاگین سپاس طراحی شده اما دکمه های همین پلاگین تو این فوروم تشک-ر هک شده!!!
پارسی رو پاس بداریم Heart

در کل سپاس HeartHeart


RE: پلاگین سپاس Thanks - X.RaMiN - 1390/11/23

مشکل حل شد


RE: پلاگین سپاس Thanks - Cancer9003 - 1390/11/23

مگه نباید کار کنه؟


RE: پلاگین سپاس Thanks - allcomp - 1390/11/25



Huhاز کجا می تونم استایش رو عوض کنم؟؟؟؟





RE: پلاگین سپاس Thanks - darker - 1390/12/2

سلام
من هم همین مشکل رو دارم
دکمه سپاس رو نشون نمی ده
فقط لینکش هست ولی عکس نداره
باید چی کار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید.


RE: پلاگین سپاس Thanks - s18504k - 1390/12/2

این کد را در قالب ها>>>>قالب مورد نظر>>>> قالب های دسته بندی نشده>>>>> headerinclude جایگزین کنیدکد هایش کنید ولی قبلش لطفا یک بک آپ بگیرید برای من که درست شد امیدوارم برای شما هم درست شه.

کد php:
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<
link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}/>
<
meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<
script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/prototype.js?ver=1600"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1600"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=1600"></script>
{$stylesheets}
<script type="text/javascript">
<!--
    var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
    var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
    var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
    var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
    var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
    var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
    var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
    var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
    var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
    var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
// -->
</script>
<script type="text/javascript" src="jscripts/thx.js"></script>
                            
                            
                            
                            <script type="text/javascript" src="jscripts/thx.js"></script>{$newpmmsg} 



RE: پلاگین سپاس Thanks - Kaz3m - 1390/12/7

سلام



من میخواستم این پلاگین رو نصب كنم همه فایل هارو هم ریختم همه چی درسته وقتی روی نصب و فعال سازی كلیك میكنم تصویری كه در زیر هست میاد و ارور internal میده .

[تصویر:  1j4nv4v0u17y6lipdp.png]

یك نفر دیگه هم تو همین تاپیك سوال كرده بود ولی جوابی ندیدم كه بهش بدید .


لطفا راهی پیدا كنید .


با تشكر



RE: پلاگین سپاس Thanks - Doodoo - 1390/12/7

شما پلاگین قبل از اینکه فعال کنید از هاست پاک کردید؟!!HuhHeart