چربی گیر - نسخهی قابل چاپ +- مرجع پارسی MyBB (https://community.mybbiran.com) +-- انجمن: ارتباط با شما (https://community.mybbiran.com/forum-44.html) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://community.mybbiran.com/forum-58.html) +---- انجمن: سایر (https://community.mybbiran.com/forum-60.html) +---- موضوع: چربی گیر (/thread-20802.html) |
چربی گیر - grease308 - ۱۳۹۶/۹/۲۰ مکانیسم تولیدچربی فاضلاب و لزوم استفاده از چربیگیر: چربی گیر ثقلی برای جمع آوری چربیهای نامحلول ، موجود در فاضلاب آشپزخانه بکار میرود. این چربیها در اثر مصرف روغنهای گیاهی و حیوانی در تولید و طبخ غذا، تولید شده و هنگام شستشوی ظروف و تجهیزات پخت، تحت عنوان فاضلاب وارد سیستم دفع فاضلاب میشود.
این چربیها به علت ساختار مولکولی پیچیده و سنگین، به سختی در مسیر لوله حرکت کرده و به جداره های چاه یا لوله های انتقال فاضلاب چسبیده و سبب انسداد و گرفتگی لوله و گرفتگی چاه جذبی دفع فاضلاب میشوند. این چربیها توسط سیستم چربی گیرثقلی، طراحی شده برای جمع آوری چربیهای ثقلی فاضلاب، جمع آوری شده و به علت اختلاف دانسیته، در سطح مخزن تجمع پیدا میکنند و از جریان اصلی فاضلاب، جدا میشوند. چربیگیر ثقلی API توانایی حذف چربیهای محلول فاضلاب را نداشته ولی چربیهای نامحلول را تا راندمان 90 درصد، جدا مینماید. این چربی گیر برای استفاده در رستورانها و آشپزخانههای صنعتی، مناسب میباشد.
مکانیسم عملکرد:این چربی گیر شامل یک مخزن، به ظرفیت تولید فاضلاب روزانه رستوران میباشد. مکانیسم عملکرد دستگاه بر اساس زمان ماند 24 ساعته طراحی شده است. این مخزن بصورت دفنی بوده و برای دسترسی و تمیزکاری، دارای دو دریچه بازدید میباشد. این مخزن توسط صفحات جداگر داخلی به دو مخزن تقسیم داخلی تقسیم میشود. با ورود فاضلاب از قسمت بالای مخزن اول، مخزن پر شده و با افزایش فاضلاب ورودی، توسط فضای خالی میان جداگر، فاضلاب به قسمت دوم مخزن وارد میشود. آشغالها و مواد سنگین فاضلاب آشپزخانه، وارد سبد آشغالگیر شده و به علت سنگین بودن و بالا بودن دانسیته نسبت به آب، در کف مخزن تجمع می یابد. چربیهای نامحلول فاضلاب به علت سبک بودن و دانسیته پایین، در بالای مخزن به دام افتاده و فیلم نازکی از چربی را در سطح بالایی مخزن اول ایجاد مینمایند. با افزایش کارکرد دستگاه، ضخامت لایه چربی افزایش یافته که باید توسط اوپراتور جمع آوری و تمیز گردد.
نیمه دوم مخزن، ظرفیت نهایی مخزن را تشکیل میدهد که با افزایش دبی فاضلاب ورودی، کم کم پر میشود. فاضلاب ورودی در لحظه 0.00 در نهایت پس از 24 ساعت از دستگاه خارج شده و زمان ماند 24 ساعته تامین خواهد شد.
نیمه دوم مخزن دارای پساب زلال و شفاف بوده که قابل تخلیه به شبکه فاضلاب شهری یا چاه جذبی میباشد. انتخاب و طراحی ظرفیت چربی گیر بر اساس ظرفیت پرس غذای رستوران، میباشد.
|