مرجع پارسی MyBB

نسخه‌ی کامل: مشکل با PluginLibrary
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
درود دوستان
بخاطر نصب یک پلاگین ، PluginLibrary رو نصب کردم
حالا میخواستم ببینم چطوری میشه این قسمت PluginLibrary رو در زیر هدر غیرفعال کرد!
[تصویر:  u2168_20121030_040848.jpg]
UPBlush
(1391/8/9، 04:10:39 صبح)S_N نوشته است: [ -> ]درود دوستان
بخاطر نصب یک پلاگین ، PluginLibrary رو نصب کردم
حالا میخواستم ببینم چطوری میشه این قسمت PluginLibrary رو در زیر هدر غیرفعال کرد!
[تصویر:  u2168_20121030_040848.jpg]

در تمپلیت ها header رو باز کنید و متغیر مربوط به این پلاگین رو حذف کنید

احتمالا بعد از متغیر زیر قرار داره
کد:
{$welcomeblock}

احنمالا متغیرش چیزی شبیه این خواهد بود {$hellopl_example} یا {$hellopl}
خودش قالب جدا داره... متغیرش در هدر نبود عزیز
(1391/8/9، 16:18:49 عصر)S_N نوشته است: [ -> ]خودش قالب جدا داره... متغیرش در هدر نبود عزیز

اسم تمپلیت خودش این هست: hellopl_example

ولی مطمئنا در یکی از تمپلیت های هدر (header, header_welcomeblock_guest, header_welcomeblock_member) دارای متغیری هست که این پلاگین رو فراخوانی میکنه
بهتره شما همین متغیر رو حذف کنید، اگر نتونستید این متغیر رو پیدا کنید محتویات hellopl_example رو پاک کنید
pluginlibrary دارای یک پلاگین به نام hello_pl است که برای توسعه‌دهندگانی که از آن استفاده می‌کنند، جنبه‌ی آموزشی دارد. احتمالاً شما این پلاگین را همراه با pluginlibrary فعال کرده‌اید. این پلاگین را می‌توانید در بخش پلاگین‌ها غیرفعال کنید.
نام [تصویر:  plugin_add.png] پلاگین: Hello PluginLibrary!
سلام
دوستان متاسفانه من پلاگین Hello PluginLibrary رو فعال کردم .
بعد از فعالسازی ، بکگراند کلا سفید شد .
پلاگین مذکور رو از بخش پلاگین ها غیر فعال و بعدش حذف هم کردم .
بکگراند ی عکس jpg  بود . عکس بکگراند رو از هاست هم چک کردم و سر جاش بود .
اما بکگراند سایت همچنان سفیده .
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .
(1393/12/18، 15:02:12 عصر)rezza نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان متاسفانه من پلاگین Hello PluginLibrary رو فعال کردم .
بعد از فعالسازی ، بکگراند کلا سفید شد .
پلاگین مذکور رو از بخش پلاگین ها غیر فعال و بعدش حذف هم کردم .
بکگراند ی عکس jpg  بود . عکس بکگراند رو از هاست هم چک کردم و سر جاش بود .
اما بکگراند سایت همچنان سفیده .
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .

درود 

آدرس انجمن ؟