مرجع پارسی MyBB

نسخه کامل: [محصول MyBBIran] پلاگین عضویت آنی در گروه ویژه پس از پرداخت زرین پال
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
درود بر دوستان،

[تصویر:  plugin_add.png] پلاگین: [محصول MyBBIran] پلاگین عضویت آنی در گروه ویژه پس از پرداخت زرین پال - MyBB Zarinpal IPN
[تصویر:  version.png] نسخه: 4.1
[تصویر:  user.png] نویسنده: Mohammad-Za
[تصویر:  d.png] معرفی: 20th August 2011
[تصویر:  d.png] آخرین بروزرسانی: 28th Febraury 2012

[تصویر:  info.png] عملکرد: این پلاگین به مدیریت اجازه می دهد تا بسته های عضویت ویژه ای ایجاد کند و برای هر کدام قیمتی قرار دهد و کاربر پس از پرداخت توسط سامانه زرین پال بلافاصله با آن گروه منتقل شود.

ویژگی ها:
  • عضویت کاربر به صورت خودکار
  • خارج کردن کاربر از گروه به صورت خودکار
  • ارسال پیام خصوصی به صورت خودکار از طرف مدیر با اطلاعات کامل
  • اجازه ندادن به کاربرانی که هنوز عضویتشان به پایان نرسیده است برای عضویت مجدد
  • ثبت تمامی تراکنش ها
  • قابلیت جستجو در تراکنش‌ها (پالایش تراکنش‌ها) با تمامی معیار‌های ممکن
  • قابلیت افزودن تراکنش مورد نظر به صورت دستی در مواقع ضروری
  • امنیت بالا
  • قابل استفاده در همه ی کتابخانه ها (SOAP / NUSOAP)
  • ...

ویژگی های اضافه شده در نسخه 4.0:
  • قابلیت جستجو در تراکنش‌ها (پالایش تراکنش‌ها) با تمامی معیار‌های ممکن (تصویر سوم از سمت راست)
  • قابلیت افزودن تراکنش مورد نظر به صورت دستی در مواقع ضروری (تصویر پنجم از سمت راست)
  • اضافه‌شدن استایل نام کاربری در تراکنش‌ها
  • لینک دار شدن بسته‌ها در بخش مدیریت
  • اضافه شدن Multipage به بخش بسته‌ها در بخش مدیریت
  • رفع چند مشکل در بخش مدیریت
  • تغییرات امنیتی در اسکریپت به‌روز‌رسانی

[تصویر:  wrench.png] نصب: آپلود فایل ها و فعال سازی از کنترل پنل مدیریت و سپس تنظیمات در: کاربران و گروه ها --> منوی سمت راست -->بسته های عضویت آنی (زرین پال)

* لینک دسترسی اعضا به قسمت بسته ها : http://www.example.com/zarinpal.php است که آن را در هر مکانی از پوسته تان می توانید قرار دهید.
[تصویر:  photos.png] نمونه:
[attachment=5634] [attachment=5635] [attachment=5636] [attachment=5637] [attachment=5638] [attachment=5639] [attachment=5640]

[تصویر:  name.png] دانلود: (نسخه‌ی 4.1 - سازگار با MyBB 1.6.5)

[attachment=5756]

نحوه‌ی به‌روز‌رسانی از نسخه‌های پیشین: در صورتی که نسخه‌های پیشین این پلاگین برروی انجمن شما نصب شده‌است، نیازی به حذف یا غیر فعال‌سازی پلاگین نیست.
ابتدا فایل‌های جدید را برروی سرور آپلود کرده و سپس کافی است فایل : zarinpal_update.php را از پوشه‌ی Extras در مسیر انجمن آپلود کرده و آن را اجرا کنید و نسخه‌ی قبلی خود را از لیست انتخاب کرده و صبر کنید تا به‌روز‌رسانی انجام شود.
حتماً پس از به‌روز‌رسانی فایل zarinpal_update.php را از مسیر انجمن حذف کنید.

=============================================================

نکته: * برای استفاده از این سیستم باید از سایت زرین پال کد MerchantID بگیرید. ابتدا با ایمیل و رمز خود وارد سایت زرین پال شوید و در قسمت منوی کاربری "درخواست درگاه پرداخت" را انتخاب کنید .
* در صورتی که در هنگام انتقال به سایت زرین پال با متن "بازگشت به صفحه ی اصلی وب سایت" رو به رو می شوید در قسمت تنظیمات پلاگین Soap را انتخاب کنید. و اگر پس از فعال کردن Soap با خطایی مواجه شدید از مدیر سرور خود بخواهید یا Soap را برای شما فعال کند و یا توابع curl_exec و curl_multi_exec را برای شما فعال کند.
(در صورتی که curl_exec و curl_multi_exec فعال شوند در قسمت تنظیمات پلاگین NuSoap را انتخاب کنید.)
* به این دلیل این سیستم تنها در داخل ایران کاربرد دارد تنها نسخه ی پارسی آن منتشر شده است.
خیر
این سیستم برای این انجمن استفاده شده الان ؟
این سیستم فقط مخصوص باز کردن(بعد از پرداخت)انجمن های مثلا VIP هستش ؟
سلام

من فعال کردم

خوب الان اون پرداخت که توسط اعضا باید انجام بشه را از کجا بیارم ؟
فکر کنم اینجورچیزا بهتره از سایت مرجع گرفته بشه تا یه وقت مشکلی پیش نیادBig Grin
https://www.zarinpal.com/pages/labs/mybb-as/
--------------
آیا اینا باهم فرقی دارند؟؟
سلام مرسی آقا محمد . واقعا دست مریزاد.. زودتر از آنچه قولش داده بودی عمل كردی !! با این افزونه میشه چه كارها كه نكرد Big Grin
من به شما یه دونه مثبت یك هم دادم هر چند باید 20 تا مثبت میدادم . اگه میشد این قسمت اعتبار دهی هم مانند سپاسگذاری اجاكس میشد خیلی كارایی ماژول بیشتر میشد . باصراحت میتونم بگم بیشتر كاربران نمیدونن این اعتبار چی هست یا اگه میدونن باز نمیدونن به درد چی میخوره یا اگه میدونن حوصله ندارن صفحه جدید باز كنن.. اگه مثل ماژول سپاسگذاری بصورت اجاكس كار میكرد خیلی بهتر میشد . یه درخواست دارم یه سر و دستی هم روی صورت این ماژول بكشید .
(۱۳۹۰/۵/۲۸ ۱۳:۵۵:۰۱ عصر)rizesh نوشته شده توسط: [ -> ]این سیستم برای این انجمن استفاده شده الان ؟
این سیستم فقط مخصوص باز کردن(بعد از پرداخت)انجمن های مثلا VIP هستش ؟

بعد از پرداخت بلافاصله کاربر را به گروهی که شما در نظر گرفته اید منتقل می کند .

(۱۳۹۰/۵/۲۸ ۱۴:۲۵:۳۰ عصر)iranshahrsaz نوشته شده توسط: [ -> ]سلام

من فعال کردم

خوب الان اون پرداخت که توسط اعضا باید انجام بشه را از کجا بیارم ؟
http://www.example.com/zarinpal.php

(۱۳۹۰/۵/۲۸ ۱۴:۵۰:۴۷ عصر)mmmahdavi نوشته شده توسط: [ -> ]فکر کنم اینجورچیزا بهتره از سایت مرجع گرفته بشه تا یه وقت مشکلی پیش نیادBig Grin
https://www.zarinpal.com/pages/labs/mybb-as/
--------------
آیا اینا باهم فرقی دارند؟؟
شما هنوز تفاوت این پلاگین و آن فایل را نمیدانید!؟

این پلاگین پس از پرداخت کاربر را به گروه منتقل می کند ولی آن فایل گویا برای نوشته ها قیمت می گذارد که خیلی ها در استفاده با آن با مشکل رو به رو شده اند!
در ضمن نویسنده ی آن فایل حتی کد اضافه کردن جدول به دیتابیس را نیز یاد نگرفته است و دیتابیس را باید خودتان دستی!!!!! اضافه کنید . همچنین در هسته ی مای بی بی تغییر ایجاد کرده است!
سلام

جدا دستت درد نکنه هیچ مشکلی نداره

من قبلا از یک کدی استفاده میکردم دیگه اون کد لازم نیست؟

و خیلی با کلاس شده و سریع به پرداخت میره

بازم ممنون و سپاس
(۱۳۹۰/۵/۲۸ ۲۱:۳۲:۲۸ عصر)iranshahrsaz نوشته شده توسط: [ -> ]من قبلا از یک کدی استفاده میکردم دیگه اون کد لازم نیست؟

خیر نیازی نیست .
(۱۳۹۰/۵/۲۸ ۲۱:۵۷:۴۷ عصر)Mohammad-Za نوشته شده توسط: [ -> ]
(۱۳۹۰/۵/۲۸ ۲۱:۳۲:۲۸ عصر)iranshahrsaz نوشته شده توسط: [ -> ]من قبلا از یک کدی استفاده میکردم دیگه اون کد لازم نیست؟

خیر نیازی نیست .

برای پرداخت های دیگه از این نمیشه استفاده کرد یا میتونیم معرفی کنیم؟

مثلا برای تبلیغات و....

من هر دو را استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
لینک مرجع